G-Sports

Ο μικρός Τζέι στην Βραζιλία στο πλευρό του Σαμαρά και της Ελλάδας!

Gossip-tv Team

Το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων φιλάθλων να στείλει η ΕΠΟ τον μικρό Τζέι με δικά της έξοδα στην Βραζιλία για να δει από κοντά τον Γιώργο Σαμαρά και την Εθνική Ελλάδος θα γίνει πραγματικότητα!


«O JAY PAEI Mundial» λέει η σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook και τελικά ο μικρός Τζέι θα δει από κοντά τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κόστα Ρίκα.
Ο Γιώργος Σαμαράς σε συνέντευξη που έδωσε είπε σχετικά: «Ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Αυτό το παιδί μου δίνει τόσο πολύ δύναμη, που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια... Νιώθω τόσο πολύ την αγάπη του. Την αγάπη που νιώθω εγώ, την νιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα. Υπάρχει σελίδα στο Facebook για να έρθει στην Βραζιλία; Είμαι ενήμερος... Σήμερα το πρωί στην ομιλία που είχαμε με τον κύριο Σαρρή, είπαμε αν γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για να έρθει και να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβω τώρα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έρθει στο παιχνίδι. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού, θα τον ενημερώσουμε και θα δούμε... Αν πάρουμε το ΟΚ. Μέχρι να το κάνουμε αυτό... Έχουμε μία φανέλα εδώ, την οποία θα την υπογράψω εγώ τώρα και στο φαγητό θα την υπογράψουν όλα τα παιδιά. Είναι ένα μικρό δώρο που μπορούμε να το κάνουμε. Έχουμε δώσει ραντεβού στο Μπέλφαστ».

{youtube}vwv0Z6u7bew{/youtube}

{youtube}LUInFTAp7uM{/youtube}

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved