G-Sports

Αντετοκούμπο: Το φιλανθρωπικό event στη Μύκονο, οι βόλτες με το κορίτσι του και ο τρελαμένος φαν!

Gossip-tv Team

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες οικογενειακώς ο Γιάννης Αντετοκούμπο και φυσικά έχει γίνει το επίκεντρο όλων στο νησί!

Ο star του ΝΒΑ και φετινός MVP βρέθηκε στο νησί των Ανέμων με τη μητέρα του Βερόνικα, τη σύντροφό του και τα αδέρφια του, όπου και συνδυάζει χαλάρωση αλλά και φιλανθρωπική δράση, αφού συμμετείχε σε φιλανθρωπικό event για το Σύλλογο «Ελπίδα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουόκι Μπακς, Τζόρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ έλαβαν μέρος στο πρώτο φιλανθρωπικό event που διεξήχθη σε γνωστό beach club, όπου πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός καρφωμάτων. Μάλιστα, ο Γιάννης για λίγο εκτέλεσε και χρέη dj! Στην κριτική επιτροπή βρίσκονταν και τα αδέρφια του Θανάσης, Αλεξ και Κώστας.

Το event έγινε παρουσία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη αλλά και πολλών επώνυμων φαν του Γιάννη όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και ο γνωστός ράπερ Light. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος είχε στο πλευρό του, όπως πάντα, τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Τα όσα συνέβησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ήταν πράγματι μαγικά. Δείτε το βίντεο.

Η βόλτα στα σοκάκια και ο θαυμαστής που σοκαρίστηκε!

Το ίδιο βράδυ ο Γιάννης έκανε με τη σύντροφό του μία βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου και φυσικά όσοι τον αναγνώριζαν έσπευδαν να τον χαιρετήσουν. Ένας θαυμαστής του, όμως, ο οποίος μάλιστα δεν είχε μάθει για την άφιξη του Γιάννη στο νησί, όταν τον είδε μπροστά του άρχισε να ζητωκραυγάζει και να φωνάζει δυνατά το όνομά του, μην μπορώντας να πιστέψει πως τον είχε μπροστά του. Δείτε την απίθανη αντίδραση του εν λόγω τουρίστα που έδειξε σοκαρισμένος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved