G-Sports

Σοκάρει ο σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα της κόρης του Παναγιώτη Φασούλα και το μήνυμά του

Gossip-tv Team

Με φορείο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα και διεθνής μπασκετμπολίστρια, Μαριέλλα Φασούλαη οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα της Εθνικής μας στην οποία ανήκει με τη Σλοβενία. 

Η διεθνής μπασκετμπολίστρια μετά από σύγκρουση που είχε με Σλοβένα αντίπαλό της χτύπησε στον αυχένα και χρειάστηκε φορείο για να μπορέσει να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλα συνέβησαν στα 7:41 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, όταν η Μαριέλλα Φασούλα γλίστρησε και έπεσε πάνω στην αντίπαλό της Αλεξάντρα Κροσέλι. Από τη σύγκρουση αυτή χτύπησε στον αυχένα και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο καθώς πονούσε πολύ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωσή της καθησύχασε τους θαυμαστές της καθώς όπως αναφέρεται σε αυτή, η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη βγήκε καθαρή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Τα νέα ήταν καλά για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, αλλά και σε οφθαλμολογικό έλεγχο, επιτρέποντας στην ελληνική αποστολή να χαμογελάσει και πάλι.

Η Φασούλα έπεσε στο παρκέ τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, ύστερα από σύγκρουση με την Κρόσελι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις".

Δείτε στο βίντεο όσα συνέβησαν στη νεαρή αθλήτρια μετά τον τραυματισμό της:

Ο Παναγιώτης Φασούλας, λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό και εφόσον είχαν πάει όλα καλά, ανάρτησε στα social media ένα καθησυχαστικό μήνυμα με το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Φίλες και φίλοι ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε και τα μηνύματα που μου στείλατε για την υγεία της κόρης μου Μαριέλλας, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Σλοβενία. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα και διαγνώσθηκε με μια ελαφρά διάσειση, όπου με την κατάλληλη αποθεραπεία το επόμενο διάστημα θα επανέλθει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved