G-Sports

Θοδωρής Παπαλουκάς: Η μάχη με την κατάθλιψη όταν σταμάτησε το μπάσκετ

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρέθηκε στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μίλησε για τη ζωή του μετά το τέλος της καριέρας του στα παρκέ.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας δεν έκρυψε ότι την περίοδο μετά το τέλος της καριέρας του, πέρασε δύσκολα σε ψυχολογικό επίπεδο.

«Πέρασα κατάθλιψη. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να σκοτώσεις τον παίκτη μέσα σου. Είναι Ένα – δύο χρόνια δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Ξαφνικά δεν έχεις πρόγραμμα. Για δύο χρόνια έκανα πράγματα που στερήθηκα, έπινα καφέδες, έβγαινα και ένα πρωί λες “ok, αυτή η ζωή τελείωσε και πρέπει να συνεχίσω», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «θα μπορούσα να συνεχίσω σωματικά αλλά όχι εγκεφαλικά. Όταν έχεις βγάλει κάποια λεφτά, έχεις νιώσει δόξα και βλέπεις ότι αρχίζει η “κάτω βόλτα” θες να φύγεις με ψηλά το κεφάλι».

Ο πρώην μπασκετμπολίστας επίσης δέχτηκε την πρόκληση να χωρίσει σε ομάδες τους διάσημους της τηλεόρασης, προκαλώντας πολύ γέλιο. Σε ποια ομάδα και με ποιους συμπαίκτες έβαλε την Ελένη Μενεγάκη και ποια θέση μέσα στο γήπεδο πήρε ο Αντώνης Σρόιτερ;

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός αθλητής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved