G-Sports

Euro 2020: Κατέρρευσε ο Έρικσεν! «Πάγωσαν» κοινό και παίκτες

Gossip-tv Team

Euro 2020: Συγκλονισμένοι είναι κοινό και παίκτες του αγώνα Δανίας-Φινλανδίας που γίνεται στο πλαίσιο της κορυφαίας διοργάνωσης βλέποντας μπροστά στα μάτια τους τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει μέσα στο γήπεδο. 

Σχεδόν αμέσως η UEFA ανέβασε tweet με το οποίο ενημέρωνε ότι ο αγώνας διακόπτεται λόγω ιατρικών λόγων.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας Δανίας την ώρα που είχε στην κατοχή του την μπάλα και όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του, ξαφνικά κατέρρευσε. Αμέσως έτρεξαν δίπλα του οι συμπαίκτες του και φυσικά έτρεξαν γιατροί για να διαπιστώσουν γιατί είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Δείτε παρακάτω τη στιγμή της κατάρρευσης του Έρικσεν:

Αμέσως στάθηκαν ανθρώπινη ασπίδα μπροστά του ώστε να μην καταγράφουν άσχημες εικόνες οι κάμερες που έτσι και αλλιώς είναι στραμμένες στη φετινή κορυφαία διοργάνωση.

Φυσικά ο αγώνας διακόπηκε αμέσως και λίγο αργότερα οι αντίπαλοι Φινλανδοί κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια. Οι συμπαίκτες του όμως, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας Δανίας παρέμειναν κοντά του και τον συνόδευσαν μέχρι τα αποδυτήρια, κρατώντας συγχρόνως σεντόνια γύρω του ώστε να μην φαίνεται το φορείο με τον ίδιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες από τις κερκίδες ήταν πραγματικά συγκλονιστικές καθώς οι περισσότεροι από τους οπαδούς της Δανέζικης ομάδας έκλαιγαν, μην πιστεύοντας αυτό που μόλις είχε συμβεί μπροστά στα μάτια τους.

Δείτε στιγμιότυπα από όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, λίγο μετά την κατάρρευση του Έρικσεν.

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, η επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έφερε καλά νέα αφού αναφέρεται σε αυτήν πως ο Έρικσεν είναι στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Μάλιστα έχει ήδη δημοσιοποιηθεί φωτογραφία που δείχνει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved