G-Sports

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ενόχληση του αδερφού της Κορακάκη για το «τα θαλάσσωσε» δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Gossip-tv Team

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την έκτη θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης, η οποία πήρε 157.4 βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια. Η Κορακάκη παρά το γεγονός ότι πέρασε στον τελικό με πολύ μεγάλη άνεση και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ, στον τελικό δεν είχε ανάλογη επίδοση.

Έμεινε πίσω στις 10 πρώτες βολές και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποίησε δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο της και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια με τρία ολυμπιακά μετάλλια. Εχει όμως και δεύτερη ευκαιρία καθώς θα αγωνιστεί και στα 25μ. εκεί όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο. Ο προκριματικός για το συγκεκριμένο αγώνισμα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή και δημοσιογράφος σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ είπε: «δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε».

Αυτή η έκφραση ενόχλησε τον αδερφό της, Διονύση Κορακάκη, ο οποίος τόνισε πως θεωρεί «αδιανόητο» ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης να θεωρεί την 6η θέση σε ολυμπιακούς αγώνες θαλάσσωμα.

Και υπογράμμισε πως έμειναν έκπληκτοι με τη δήλωση αυτή καθώς «απαξιώνει όλη την υπερπροσπάθεια της Άννας, αλλά και κάθε αθλητή που θα φέρει κάποια αντίστοιχη επιτυχία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved