G-Sports

Ενοχλημένη η Στεφανίδη: «Νευριάζω που με ρωτούν πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Στεφανίδη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της ενώ δεν δίστασε να τονίσει πώς την ενοχλεί πάρα πολύ όταν πολλοί την ρωτούν το πότε θα γίνει μητέρα. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες και συνεχώς κάνει περήφανη την χώρα μας ενώ έχει στεφθεί και Ολυμπιονίκης.

Η Κατερίνα Στεφανίδη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Open Sport και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν στον τομέα της, μιας και δείχνει να αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και σε μια ερώτηση που της γίνεται πάρα πολύ συχνά και αφορά την προσωπική της ζωή. Πολύ πιο συγκεκριμένα δήλωσε ενοχλημένη για κάθε φορά που κάποιος την ρωτά το πότε θα γίνει μητέρα.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τον σύντροφο μου, τον Μιτς ήμασταν συναθλητές. Γίναμε ζευγάρι και συνεχίσαμε να κάνουμε προπόνηση μαζί. Περίπου έναν χρόνο αργότερα μετακομίσαμε μαζί στο Οχάιο, με την λογική ότι θα με προπονεί μόνο εκείνος. Η συμφωνία ήταν να με προπονεί και να τον προπονώ, αλλά δεν ήμουν εξίσου καλή. Το θέμα με την ιθαγένεια του Μιτς πήρε πολύ λάθος διαστάσεις, που δεν ήθελα να πάρει και δεν είχα σκοπό.

Παλαιότερα λέγαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδάκια και να είμαστε νέοι γονείς. Τώρα αλλάξαμε, λέμε ότι δεν θέλουμε παιδιά. Με εκνευρίζει να με ρωτάνε πότε θα σταματήσω την καριέρα μου για να κάνω παιδί. Για αυτό λέμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε παιδιά. Δεν λέω ότι δεν θα κάνουμε ποτέ, απλά δεν είναι ο στόχος μου. Έχουμε συζητήσει και να υιοθετήσουμε…»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved