G-Sports

Παναγιώτης Φασούλας: Η ηλικία, η εξομολόγηση για την ασθένεια του γιου του και η ζωή του σήμερα!

Gossip-tv Team

O Παναγιώτης Φασούλας, στα 59 του χρόνια, δείχνει να είναι στα καλύτερά του και σε μία σπάνια εξομολόγησή του μίλησε για όλα! 

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε μαζί του στο πλαίσιο της εκπομπής Είμαστε Μαζί για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τις μεγάλες επιτυχίες του στον χώρο του μπάσκετ.

«Όταν τελειώνεις την καριέρα σου είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αυτό, νομίζει ότι κλωτσάς μια μπάλα ή να βάζεις μια μπάλα σ’ ένα καλάθι είναι κάτι εύκολο που “θα μπορούσα να κάνω κι εγώ αλλά εμένα με κέρδισαν τα γράμματα”, λέει ο άλλος» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Φασούλας και συνέχισε:

«Την ώρα που τελειώνει η καριέρα σου στα 37-38-39 την ίδια ώρα οι συμμαθητές σου ξεκινάνε την πραγματική ζωή. Εκείνη την ώρα εσύ είσαι συνταξιούχος - ούτε καν συνταξιούχος γιατί δεν παίρνεις σύνταξη - είσαι απόμαχος και εκείνοι είναι στο peak της καριέρας τους. Κάθε μέρα διαβάζω για κάποιον που λέει ότι έπαθε κατάθλιψη. Δεν έπαθες κατάθλιψη αδερφέ, στενοχωρημένος είσαι επειδή δεν παίρνεις άλλα λεφτά, επειδή το ομόλογο έπεσε έξω, γιατί σε χώρισε η γυναίκα σου».

fasoulas-2.jpg

Ο Παναγιώτης Φασούλας δεν μάσησε τα λόγια του όταν ο Αντώνης Βλοντάκης τον ρώτησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο γιος του σε ηλικία μόλις 4 ετών. Τίποτα δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκε πολύ κουράγιο και δύναμη ψυχής για να ξεπεράσει η οικογένεια κάτι τόσο σοβαρό. Ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας λοιπόν παραδέχτηκε:

«Δεν κλονίστηκε ο γάμος μου με τη γυναίκα μου όταν αρρώστησε ο γιος μας. Δεν είπα “γιατί σε εμένα θεέ μου”. Τα προβλήματα είναι για όλους τους ανθρώπους. Δεν θα με δεις στο Instagram να βγάζω φωτογραφίες “ευλογημένος” στο Ντουμπάι. Όταν προκαλείς συνεχώς πόσο ευτυχισμένος είσαι και μετά βγαίνεις και λες “έπαθε το παιδί μου λευχαιμία” και τι θες να σε λυπηθούμε αδελφέ; Μας έχεις φλομώσει στην ευτυχία. Εμείς δώσαμε τον αγώνα μας, το δημοσιοποιήσαμε όταν το παιδί μας ζήτησε να γνωρίζουν οι γονείς που τα παιδιά τους βρίσκονται σε αυτή τη φάση, ότι υπάρχει μέλλον».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Παναγιώτης Φασούλας σε αυτή τη σπάνια συνέντευξή του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved