Άγριες Μέλισσες: Το πάρτι γενεθλίων φέρνει κοντά ένα ζευγάρι και κλονίζει ένα γάμο!
Gossip

Άγριες Μέλισσες: Το πάρτι γενεθλίων φέρνει κοντά ένα ζευγάρι και κλονίζει ένα γάμο!

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή, και αυτή η επιστροφή είναι για όλους μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί.

Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ άλλοι την κοιτάζουν με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη, ενώ ο Νικηφόρος κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατήσει τις ισορροπίες, καθώς οι γονείς του είναι εξοργισμένοι. Μάλιστα, ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λαμπρός προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή. Μακριά από όσα συμβαίνουν στο χωριό βρίσκεται μόνο ο Κωνσταντής, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την Τρούμπα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι.

Ο Τάκης, όμως, αποφασίζει ν' αποκαλύψει το μυστικό της και του εξομολογείται πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου και όχι της Ασημίνας. Παράλληλα, ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρουν την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή. Της δίνουν τελεσίγραφο να φύγει άμεσα από το Διαφάνι, διαφορετικά θα της κάνουν τη ζωή κόλαση. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της και ακόμη μία φορά ορθώνει το ανάστημα της. Παράλληλα, η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει απ' την Ελένη να μην την ψάξει, αν και ο Κωνσταντής είναι επηρεασμένος από τη συνάντηση του με τη Δρόσω και όσα έμαθε και δεν σκοπεύει να την αφήσει άλλο στην Τρούμπα. Τις επόμενες μέρες, ο μικρός Σέργιος δείχνει να φοβάται και να έχει άρνηση για τη θεία του την Ελένη. Μάλιστα, ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα αυτό.

Ανέτ & Σωκράτης μιλούν για το παρελθόν

Ο Δούκας κάνει μία επαγγελματική πρόταση στους γιους του. Προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να δεχτεί, θεωρώντας δεδομένο πως ο Κωνσταντής είναι με το μέρος του. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται, καθώς αυτή τη φορά ο Δούκας βρίσκει απέναντι του τον Κωνσταντή. Ο τελευταίος αποφασίζει για πρώτη φορά να μη βοηθήσει τα σχέδια του Δούκα, αν και αναγκάζεται να συμφωνήσει ότι ο γάμος του με τη Δόμνα θα γίνει τον επόμενο μήνα. Βέβαια, όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη όταν συνειδητοποιούν πως ο μικρός Σέργιος έχει εξαφανιστεί. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και όλοι ψάχνουν εναγωνίως τον μικρό. Η εξαφάνιση του Σέργιου φέρνει αντιμέτωπες την Ελένη και την Ασημίνα, τόσο με τον Νικηφόρο όσο και με τους υπόλοιπους Σεβαστούς, καθώς κατηγορούν την πρώτη για όσα συμβαίνουν. Λίγες ώρες μετά, ο μικρός επιστρέφει στην αγκαλιά της οικογένεια ς το υ και η περιπέτεια του λήγει. Την ίδια στιγμή, π ειλικρίνεια της Πηνελόπης φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον Αλέξη, αλλά αυτή τη φορά η κοπέλα δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και διεκδικεί τα «θέλω» της. Από την άλλη, και η Ανέτ με τον Σωκράτη ανοίγουν πλέον τα χαρτιά τους και τα αποτελέσματα είναι ολέθρια, καθώς λέγονται μεγάλες αλήθειες από το κοινό, ένοχο παρελθόν του, ς. Εν τω μεταξύ, ο Παναγιώτης αποφασίζει να βοηθήσει στο πρόβλημα του Μιλτιάδη, βάζοντας και τους δύο σε επικίνδυνα νερά.

Ένα πάρτι γενεθλίων αποκαλύψεις

Η Ασημίνα, πιεσμένη από τα προβλήματα και τις συνεχείς συγκρούσεις, αποφασίζει να βρει την ηρεμία της με έναν ανορθόδοξο τρόπο και αρχίζει να καταναλώνει αλκοόλ. Την ίδια στιγμή, η Ελένη επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της από την Αθήνα, προ-κειμένου να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όμως, ένας απρόσμενος σύμμαχος θέλει να την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή της αδελφή. Αυτός δεν είναι· άλλος από τον Κωνσταντή, που αποφασίζει να βοηθήσει την Ελένη να βρεθεί στην Τρούμπα για να μπορέσει έτσι να καταφέρει να σώσει τη Δρόσω. Τις επόμενες ώρες, η Ελένη δέχεται στο σπίτι της μία αναπάντεχη επίσκεψη από τη Μυρσίνη, ενώ το ίδιο βράδυ έξω απ' το καμπαρέ «Χαβάη» μία απόπειρα δολοφονίας ταράζει ακόμη μία φορά τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Στο Διαφάνι, ο Τόλλιας δέχεται να γίνει ένα πάρτι γενεθλίων για τη Σοφούλα, αλλά με αυστηρούς όρους, από τους οποίους, όμως, δεν θα τηρηθεί κανένας Στο πάρτι, ένα νεαρό ζευγάρι έρχεται επικίνδυνα κοντά, κάποιος γάμος κλονίζεται συθέμελα, ενώ η ώρα της αλήθειας για τον Μιλτιάδη φτάνει. Εν τω μεταξύ, η Ελένη βρίσκει στην εξώπορτα της ένα φυλλάδιο από το καμπαρέ «Χαβάη» και ταραγμένη αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα όπου θα έρθει αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved