Μαρίνα Παντζοπούλου: Έβαλε το αστέρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο – Ιδού και η απόδειξη
Gossip

Μαρίνα Παντζοπούλου: Έβαλε το αστέρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο – Ιδού και η απόδειξη

Η Ελένη Μενεγάκη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, όπως συνηθίζει όλα τα χρόνια, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στα Μελίσσια με τη βοήθεια του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου και των παιδιών της.

"Εμείς μόλις ξεκινήσαμε τον στολισμό του δέντρου μας", ήταν το μήνυμα της Ελένης η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και το πανύψηλο δέντρο που στόλισε με τον Μάκη της.

Η παρουσιάστρια είχε πει ότι κάθε χρόνο στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, δηλαδή πριν τις 30 Νοεμβρίου και έτσι έκανε και φέτος!

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα τέσσερα παιδιά της, τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, τη μητέρα της τη κυρία Ζέτα Μισόκαλου με τον σύζυγό της, Στέλιο.

H Ελένη στολίζει κάθε χρόνο ένα μεγάλο δέντρο στο σαλόνι της και λατρεύει όπως έχει πει και εκείνη τις μπορντό και τις χρυσές μπάλες!

Φέτος το αστέρι στην κορυφή του δέντρου το έβαλε η πεντάχρονη Μαρίνα Παντζοπούλου και το αποκάλυψε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, δες στην gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved