Ανασκόπηση 2020: Οι Έλληνες celebs αναπολούν την καλύτερη στιγμή τους μέσα στη χρονιά
Gossip

Ανασκόπηση 2020: Οι Έλληνες celebs αναπολούν την καλύτερη στιγμή τους μέσα στη χρονιά

Ανασκόπηση 2020: Σε λίγες ώρες αποχαιρετάμε το 2020, υποδεχόμαστε με χαρά και αισιοδοξία με την Πρωτοχρονιά το νέο έτος 2021 και οι επώνυμοι Έλληνες celebrities εξομολογήθηκαν αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ποια ήταν η καλύτερή τους στιγμή μέσα στο 2020!

Μπορεί να ήταν μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των lockdowns, κάποιες στιγμές έμειναν χαραγμένες στην μνήμη τους και ξεχώρισαν από την «μαυρίλα» του έτους!

H Έλλη Κοκκίνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Μαρία Κορινθίου, η Αγγελική Δαλιάνη, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Κρομμύδας θυμούνται μαζί μας την καλύτερή τους στιγμή από το 2020 και σας τις παρουσιάζουμε!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε στο gossip-tv.gr: «Η καλύτερη στιγμή του 2020 ήταν το καλοκαίρι, που μετά από την πρώτη καραντίνα, είχαμε την δυνατότητα να βγούμε. Ήταν όλα πιο έντονα αυτό το καλοκαίρι. Η θάλασσα ,η παρέα με τους φίλους, οι διακοπές, τα πιο απλά πράγματα έγιναν σημαντικά, γιατί είχα καταλάβει καλύτερα την αξία όλων αυτών, μετά το διάστημα που δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα».

Η Έλλη Κοκκίνου μάς αποκάλυψε: «Αν και το 2020 σχεδόν από το ξεκίνημά του είναι η χειρότερη χρόνια που έχουμε ζήσει πρέπει να πω ότι είχε και τις πολύ ωραίες της στιγμές. Η πιο όμορφη στιγμή μπορώ να πω ήταν η έκπληξη που διοργάνωσαν οι φίλοι μου για τα γενέθλιά μου. Ήταν μια πολύ συγκινητική βραδιά που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη από φίλους και αυτές οι στιγμές είναι που μας μένουν στο πέρασμα του χρόνου».

Ο Κώστας Κρομμύδας είπε χαρακτηριστικά: «Η πιο ωραία μου στιγμή μέσα στο 2020 είναι ένα σούρουπο στον Αρμενιστή στην Χαλκιδική τον Αύγουστο, πίνοντας κοκτέιλ και βλέποντας απέναντι μας το Άγιο Όρος. «Η καλύτερη ώρα» όπως συνηθίζαμε να λέμε με τους φίλους»!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήταν ιδιαίτερα δημιουργικός μέσα στο 2020 και μας είπε: «Η καλύτερη στιγμή μέσα στο 2020 ήταν εκείνη η περίοδος της πρώτης καραντίνας, λόγω του ότι έκατσα μετά από πολλά χρόνια, καθώς δουλεύω από τα 13 μου χρόνια, και δεν έχω καθίσει πάνω από 4-5 μέρες χωρίς να δουλεύω. Το διάστημα εκείνο έγραψα πολλά τραγούδια και θεώρησα ότι εκείνες οι στιγμές για μένα. Ξεκουράστηκε το μυαλό, έγραψα ωραία τραγούδια και θα μπουν στον επόμενο δίσκο»!

Η Σοφία Βογιατζάκη δήλωσε με τη σειρά της: «Η καλύτερη μου στιγμή στη χρονιά αυτή ήταν το τηλεφώνημα του Νίκου Καραγέωργου που είναι ένας άριστος σκηνοθέτης και μου πρότεινε να δουλέψουμε μαζί»!

Η Αγγελική Δαλιάνη τόνισε στο gossip-tv.gr: «Η στιγμή που το 2020 φεύγει και όλη η οικογένειά μου είναι υγιής για μένα αυτό είναι η καλύτερη στιγμή! Επίσης το «διάλειμμα» που έγινε το καλοκαίρι μεταξύ των δυο lockdowns και να κάνουμε διακοπές με φόβο μεν, διακοπές δε».

Η προνοητική Μαρία Κορινθίου μας αποκάλυψε: «Η καλύτερη στιγμή του 2020 ήταν πρώτον το γεγονός που συνεχίστηκε η παράσταση «Τζόρνταν» στο θέατρο και δεύτερον, η πρώτη βδομάδα της πρώτης καραντίνας που είπα στον σύζυγό μου Γιάννη, ότι τα θέατρα τον χειμώνα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα κι έτσι μπήκαμε στην διαδικασία να «χτίσουμε» κάποια άλλα πράγματα για να προλάβουμε κάποια εμπόδια που μπορείς να βρεις στο μέλλον. Είχαμε χρόνο να δημιουργήσουμε και να δουλέψουμε για τις ενέργειες αυτές! Δημιουργήσαμε την δική μας εταιρία παραγωγής και δημιουργήσαμε κάποια περιοδικά! Είμαι πανευτυχής γι αυτή τη στιγμή»!

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δήλωσε λάτρης των ταξιδιών και μας αποκάλυψε: «Η καλύτερη στιγμή μέσα στο 2020 ήταν το καλοκαίρι, διότι παραδόξως πήγαμε διακοπές! Μετά το τέλος της εκπομπής είχα τον χρόνο να ταξιδέψω στα ελληνικά νησιά μαζί με την παρέα μου! Μετά από την πρώτη καραντίνα ήταν ό,τι καλύτερο γιατί ξανά βρέθηκα με τους φίλους μου μετά από καιρό και οι διακοπές με βοήθησαν για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου»!

Εσείς θυμάστε τις καλύτερες στιγμές σας από το 2020; Χρόνια Πολλά & Καλή Πρωτοχρονιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved