Γωγώ Τσαμπά: Ποιος της είπε «Σκ@σε και τραγούδα γιατί σε πληρώνω»;
Gossip

Γωγώ Τσαμπά: Ποιος της είπε «Σκ@σε και τραγούδα γιατί σε πληρώνω»;

Η Γωγώ Τσαμπά που συμμετείχε στο J2US, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε από κάποιους σε πανηγύρι, την ώρα που τραγουδούσε!

Θεωρείς ότι είσαι σε πιο ευνοϊκή κατηγορία, λόγω του είδους τραγουδιών που ερμηνεύει;

Σε όλους τους χώρους υπάρχουν δυσκολίες, αλλά σε μας είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί έχει να κάνει με ανθρώπου που είναι διαφορετικά τα μυαλά τους, έχουν άλλα πιστεύω. Όλο αυτό που υπηρετώ εγώ είναι δύσκολο, γιατί είναι δύσκολη η παράδοση και να βάλεις κι αυτό που θέλει ο κόσμος.

Υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας, λόγω του ότι είσαι γυναίκα και πρέπει να επιβληθείς σ' έναν τέτοιο χώρο, καθώς η μορφή διασκέδασης όπως είναι το πανηγύρι, που κάποιοι μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ, κι η κατάσταση να ξεφύγει...

Δεν υπάρχει ξενύχτι και χώρος διασκέδασης τη νύχτα που να μην είναι δύσκολος. Τα πανηγύρια σίγουρα είναι πιο δύσκολα, γιατί είναι μπερδεμένες οι ηλικίες. Παλαιότερα η γυναίκα ήταν πάντα αυτό που έλεγαν όλοι: "θα πάρω μια γυναίκα να κάνει τη...γλάστρα”, όπως κι από τον χώρο μας ξεχώρισαν ελάχιστες γυναίκες κι έκαναν όνομα. Σίγουρα τα πράγματα ήταν δύσκολα κι έπρεπε να τραγουδάς, όπως και τώρα. 0 κόσμος εκτιμάει όταν είσαι αληθινός.

Υπήρχε εκδήλωση θαυμασμού που ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειας κάποιος, που σ' έφερε σε δύσκολη Θέση;

Όχι, αλλά σε δύσκολη θέση πάντα θα σε φέρει κάτι. Κάποιος έχει βγάλει τη μπλούζα του, μέσα στον κόσμο, για να υπογράψω στην πλάτη του, επίσης έχω υπογράψει και στο στήθος ενός παλικαριού. Έχουν συμβεί τέτοια, αλλά δεν ξεφεύγει π κατάσταση. Βέβαια το ποτό θα σε κάνει αυτό που έχεις μέσα σου να το βγάλεις ευκολότερα. Υπάρχουν κι αυτοί που μας έχουν βρίσει...

Έχουν βρίσει γιατί;

Έχουν έρθει σε πανηγύρι και μας έχουν πει: "Σκάσε και τραγούδα γιατί σε πληρώνω”.

Ποια είναι η αντίδρασή σου τότε;

Σκας και τραγουδάς, γιατί αν θα μιλήσεις εκείνη τη στιγμή, θα πρέπει να χαλάσεις το γλέντι και το επόμενο πρωί δε θα πουν ότι έφταιγε αυτός που το είπε, αλλά ότι έφταιγε ο καλλιτέχνης. Αυτή την κατάσταση πρέπει να διαχειριστείς, το βουλώνεις και κάνεις τη δουλειά σου.

Συνηθίζεται αυτό με τον καιρό ή όσο ανεβαίνει ο καλλιτέχνης τα πράγματα αλλάζουν;

Δεν αλλάζει ο κόσμος, το κοινό που απευθύνεσαι είναι διαφορετικό, δεν είναι όπως παλιά. Πάντα θα υπάρξει ένας δύσκολος πελάτης, αλλά με την ευγένεια, την υπομονή και την πείρα, θα το ξεπεράσεις.

Υπήρξε οξεία με την αντίδρασή σου κάποια στιγμή ή συμβιβαζόσουν πάντα;

Όχι, ακόμα και σήμερα ό,τι θέλω να πω, το λέω την ώρα που το θέλω, όσο κι αν έχω νευριάσει κι αν έχω ενοχληθεί, θα το πω φωναχτό, σπάνια να συγκρατηθώ, κι αν συμβεί θ' αρρωστήσω μετά, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση, θα το πω, σύμφωνα με το Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved