Γωγώ Τσαμπά: Όλα όσα αποκάλυψε για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού!
Gossip

Γωγώ Τσαμπά: Όλα όσα αποκάλυψε για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού!

Η Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας και για την απόκτηση ενός παιδιού!

Πώς βλέπεις να διαμορφώνεται το κλίμα, σε ό,τι αφορά αυτής της μορφής τη διασκέδαση, όπως είναι το πανηγύρι;

Η κατάσταση ξεκίνησε από την αρχή περίεργα. Στον δικό μου χώρο, ακόμα κι εγώ, ήμασταν κάπως επιθετικοί. τελικά, δεν θα πω ότι έχουμε άδικο, γιατί πάντα ο καλλιτεχνικός χώρος είναι παραμελημένος. αλλά ίσως γλιτώσαμε από πάρα πολλά. Έχουμε “χάσει" συναδέλφους αρκετούς από τον κορονοϊό. Ιδιαίτερα αναφέρομαι στο Ζήση Κασιάρα. με το βιολί. 53 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος πήγε να βγάλει τα προς το ζην σε κάτι γόμους, κόλλησε Covid-19, δεν μπορούσε ν' ανταπεξέλθει και έφυγε από τη ζωή, τον “χάσαμε".

Οι καλλιτέχνες που έχετε βήμα, δεν θα πρέπει να δώσετε το φωτεινό παράδειγμα και με κινήσεις σας, να αφυπνίσετε κάποιες συνειδήσεις που κοιμούνται";

Αυτό που Θέλουμε εμείς, είναι να ξυπνήσει η συνείδηση κάποιων ανθρώπων, παραπάνω από μας, υπευθύνων. αν και το ξέρουν πλέον ότι ο κλάδος μας υποφέρει, γιατί ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι πολύς, τεράστιος αριθμός. Ας κάνουν κάτι να βοηθήσουν ανθρώπους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν, θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο μονιασμένοι, όχι στα λόγια, αλλά στα έργα.

Mας ενώνει η δυσκολία ως Έλληνες ή είναι προς στιγμήν και μετά απομακρυνόμαστε, όπως συνέβη στην οικονομική κρίση;

Τον Έλληνα τον αντιπροσωπεύουν κάποιες λέξεις. Στα δύσκολα είμαστε πάντα ενωμένοι, μας ενώνει ότι είμαστε ευαίσθητοι και καταδεκτικοί ως άνθρωποι. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα.

Κάποιοι θεωρούν ότι ο εχθρός του Έλληνα είναι ο ίδιος ο Έλληνας.

Είναι ένα μικρό ποσοστό που το υποστηρίζει αυτό. Δε θα πρέπει να χωριζόμαστε σε ομάδες ανθρώπων, είτε κομματικά, είτε κάπου αλλού... Είμαστε ένα. Να θυμόμαστε ότι είμαστε Έλληνες, έχουμε την ελληνική σημαία, που σ' αυτή πιστεύουμε όλοι, κι είναι τιμή και καμάρι μας, έχουμε την εκκλησία...Είναι απλά τα πράγματα. Αγάπη και ομόνοια, αν υπάρχουν αυτά, έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, είναι πολύ σημαντικά αυτά.

Η οικογένεια είναι μέσα στο πλάνο σου;

Πάντα ήταν και πάντα θα είναι η οικογένεια στο πλάνο μου, αλλά...σε ποιο πλάνο; Πλέον έχει να κάνει και το ηλικιακό πλάνο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φτάσω σε μια δεκαετία, να γίνω 50 χρονών και να πω ότι εγώ τώρα θα κάνω οικογένεια, όχι δεν θα το κάνω. Αν είναι νωρίτερα και βρεθεί ο άνθρωπος που θα με αγαπήσει, ούτε λόγος. Εννοείται ότι θέλω να κάνω οικογένεια, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά και θα ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδάκι, ακόμα και με τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Ίσως προχωρήσει και κάνουμε οικογένεια Αν είναι για βάσανα όχι. να μην προχωρήσει κα, να σταματήσει εδώ, στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved