Μαριαγάπη: Κι όμως η μαμά της ήταν μοντέλο και τώρα μελλοντολόγος!
Gossip

Μαριαγάπη: Κι όμως η μαμά της ήταν μοντέλο και τώρα μελλοντολόγος!

Η Κατερίνα Βελούδου, η μητέρα της Μαριαγάπης, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας και περπάτησε σε πασαρέλες Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών.

Μάλιστα συμμετείχε και στον «Πρωινό Καφέ» με την Ελένη Μενεγάκη αρκετά χρόνια πριν, όπου εμφανιζόταν ως μοντέλο της εκπομπής.

Η Κατερίνα Βελούδου είπε για την κόρη της: «Χάρηκα για την Μαριαγάπη γιατί είναι ένα παιδί που έχει ποιότητες, είναι αυτό που ήταν και στο σπίτι μας, είναι σεμνή, τρομερά ειλικρινής και μετρημένη και χάρηκα που έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Η Μαριαγαπη είναι ένα παιδί που δεν θα κατινιάσει ποτέ, που θα δημιουργήσει ίντριγκα».

Και πρόσθεσε: «Εγκρίνω απόλυτα και στα δύο μου παιδιά αυτό που θα μου πουν ότι "μητέρα εγώ θέλω να είμαι εκεί". Θεωρώ ότι έχουν πολύ σωστή κρίση και άποψη και σε προσωπικό επίπεδο συμπαθώ ιδιαίτερα τον Αιμιλιανό γιατί είναι μοντελάρα. Άλλο ένα παιδί γεννημένο μοντέλο».

Η δίμετρη Κατερίνα Βελούδου τη δεκαετία του '90 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μόντελιγκ στη χρυσή εποχή του και ξεχώρισε. Είκοσι χρόνια μετά είναι το ίδιο εντυπωσιακή και πανύψηλη, να έχει αφήσει πίσω της τη λάμψη και τα φώτα και να ασχολείται με το επάγγελμα της μελλοντολόγου. Η Κατερίνα αποφάσισε να αξιοποιήσει το «θείο χάρισμα» που της δόθηκε κληρονομιά από τη γιαγιά της, όπως λέει. Με την πασαρέλα ασχολήθηκε από τα 15της, ενώ ακόμη ήταν μαθήτρια. Αναδείχθηκε, έκανε καριέρα. «Όταν ανέβαινα στην πασαρέλα δεν είχα πρόβλημα και τίποτα να μη φοράω, στη ζωή μου, όμως, μεταμορφωνόμουν, και μάλιστα ήμουν σεμνή. Κλειστό παιδί, αποστασιοποιημένο, δύσκολα ανοιγόμουνα. Στην πασαρέλα λειτουργούσα αλλιώς. Θυμάμαι κάποιοι με είπαν "σκύλα" σε ένα σόου της Ζήλιας Κριθαριώτη, τότε που είχε έρθει η Ναόμι Κάμπελ στην Ελλάδα. Ήμουν η μοναδική Ελληνίδα που άφησε η Κάμπελ να μπει στο καμαρίνι της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, πες το αύρα, ήμουν όμως και η μοναδική που δεν γούσταρα κιόλας να βγάλουμε φωτογραφία γιατί την είχα δει και αλλιώς. Αναρωτιόμουν γιατί να το έκανα, "τι παραπάνω έχει από εμένα;", σκεφτόμουν», έχει πει.

Δούλεψε 20 χρόνια στο μόντελιγκ και ήταν άψογη επαγγελματίας. Συνεργάστηκε μόνο με μεγάλους σχεδιαστές και δεν γούσταρε, όπως λέει, «δεύτερες» δουλειές. Το 1995 ξεκινά στον «Πρωινό καφέ» με τη Ρούλα Κορομηλά... "Και όταν έφυγε η Ρούλα έφυγα και εγώ. Πήρα μεταγραφή στο ΜΕΟΑ κατευθείαν. Με πήρε η Αγλαία Λότσιου μαζί της, που έκανε το πρωινό «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» με τον Αντρέα Μικρούτσικο", έχει πει. Από το χώρο της λείπουν οι καλοστημένες επιδείξεις, όπως οι επιδείξεις του Βασίλη Ζούλια. Παντρεύτηκε το 1990 από έρωτα και απέκτησε 2 παιδιά, το Στέλιο και τη Μαριαγάη. Όταν ρωτήθηκε πριν από λίγα χρόνια αν θα άφηνε τη Μαριαγάπη να γίνει μοντέλο, είχε πει: "Ναι αμέ, αλλά για χαβαλέ, σαν εμπειρία και από πίσω εγώ, όχι για να επιβιώσει από αυτό το επάγγελμα. Θέλει όμως να γίνει σχεδιάστρια μόδας, ζωγραφίζει φανταστικά, γράφει παραμύθια". Μετά από 8 χρόνια γάμου, η Κατερίνα και ο σύζυγος της χώρισαν. Ήταν κοινή απόφαση. Η ίδια δεν ήταν καλά οικονομικό τότε, αλλά δεν αγάπησε, όπως έχει πει, ποτέ τα χρήματα, της άρεσαν μόνο για τις ανάγκες της και τις ανάγκες των παιδιών της, για να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά. Το 2001 πήγε να δουλέψει στη Ρώμη σε περιοδικό σαν ανταποκρίτρια μόδας. «Όλα αυτά τα χρόνια έλεγα τα χαρτιά. Έπαιρνα καλό λεφτά από τη δουλειά μου εκεί. Έμεινα πέντε χρόνια, γύρισα όμως μόνο και μόνο για τα παιδιά μου. Δεν ήθελε ο Στέλιος να ζήσει στην Ιταλία, εγώ πάλι δεν επιθυμούσα να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μου έλειπε τίποτα από εδώ... Με κατάφερε όμως ο μικρός».

Στα δεκαεπτά της συνειδητοποιεί ότι έχει μια δύναμη να οραματίζεται και να διαισθάνεται. Αυτήν τη διαίσθηση τη μετέτρεπε σε εικόνα. Έβλεπε τους αριθμούς να γίνονται εικόνες χωρίς να ξέρει πώς γίνεται αυτό: «Είναι σαν να με διάλεξε κάποιος έχοντας πολύ καλή σχέση με τον Θεό -όχι με την εκκλησία- και μέσω διαλογισμού με τον εαυτό μου έβλεπα ότι μακροπρόθεσμα θα μπορούσα να ασχοληθώ με αυτό». Στα παρασκήνια του πρωινού έλεγε τα χαρτιά σε όλους, και στα μοντέλα και στον Μιχάλη Ασλάνη και στη Ρούλα Κορομηλά, στην πλάκα και στο χαβαλέ, αλλά τους έβγαιναν όλα και την κυνηγούσαν από πίσω. Σταδιακά, το έκανε επάγγελμα, σύμφωνα με το Ciao.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved