Αλεξάνδρου: Οι ευχές στο instagram και το υστερόγραφο όλο... νόημα!
Gossip

Αλεξάνδρου: Οι ευχές στο instagram και το υστερόγραφο όλο... νόημα!

O Δημήτρης Αλεξάνδρου έστειλε τις ευχές του για το 2021 σε όλον τον κόσμο μέσα από τα social media!

O δημοφιλής coach της εκπομπής μόδας και μεταμορφώσεων «Style me up», ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τα τελευταία λόγια με το υστερόγραφό του ήταν όλο… νόημα!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία: “Πόσο χαρούμενος πόσο ελεύθερος πόσο διάθεση πόσοοοο όλα καλημέρα μην ξεχνάτε ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ και μην αφήνετε κανέναν να σας την χαλάσει όλα ξεκινάνε από μέσα μας..... Και αφήστε τους άλλους να σας κρίνουν αυτό εμάς δεν μας αφορά ... Μας αφορούν μόνο αυτά που μας απασχολούν...”.

Το γνωστό μοντέλο διατηρεί καθημερνή επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες, στιγμιότυπα και σκέψεις από την καθημερινότητά του!

Λίγες ημέρες πριν είχε στείλει και τις δικές του ευχές για τις φετινές γιορτές: «Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα από όλη την οικογένεια εύχομαι ψυχική και σωματική υγεία σε σας και σε όσους αγαπάτε και να κάνετε πάντα αυτό που σας αρέσει γιατί μην ξεχνάτε να ζήσετε Γιατί η χειρότερη δυστυχία που μπορεί ένας άνθρωπος να καταδικαστεί, είναι να μετρά τη ζωή που δεν έζησε......».

Δείτε τις φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved