Κατερίνα Τσάβαλου: Ο ρόλος της μητέρας και οι ψυχαναγκασμοί που αυξάνονται!
Gossip

Κατερίνα Τσάβαλου: Ο ρόλος της μητέρας και οι ψυχαναγκασμοί που αυξάνονται!

Η Κατερίνα Τσάβαλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για τους ψυχαναγκασμούς της.

Έχεις αποκλειστικά αυτό τον καιρό, τον πολύ σημαντικό ρόλο ζωής, εκείνον της μητέρας.

Αυτόν τον ρόλο δεν τον αλλάζω με τίποτα. Κάθε μέρα ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα και το λέω πραγματικά, με όλες τις δυσκολίες γιατί δεν είναι εύκολο, κάθε φορά κρίνεσαι και κρίνεις τον εαυτό σου αν τα καταφέρεις, είναι μεγάλη ευθύνη. Ακόμα και τώρα που δεν δουλεύω, είναι ωραία που είμαστε όλοι εδώ μαζί. Είμαι συνέχεια με την κόρη μου, ζω όλες τις στιγμές, αλλά για να είναι ευτυχισμένη μια μητέρα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία, η δουλειά, δεν είναι μόνο για τα λεφτά και για την επιβίωση, είναι και για να ξεφεύγεις, ν' αλλάζει παραστάσεις. Όταν λέμε δουλειά, να δουλεύει λίγο, όχι να φεύγεις το πρωί και να γυρίζει το βράδυ, γιατί προτεραιότητα είναι το παιδί.

Ο ρόλος της μάνας είναι το ίδιο ευχάριστος, σε σχέση μ' εκείνον της νοικοκυράς;

Σε συνδυασμό με της νοικοκυράς, ναι. Πάντα σεβόμουν τις γυναίκες που μένουν σπίτι, τις νοικοκυρές, γιατί πραγματικά είναι ένας δύσκολος ρόλος. Εκεί έχεις ευθύνη και μια συνεχόμενη ρουτίνα, για το νοικοκυριό, που μπορεί να σου τρελάνει το μυαλό. Μιλάω για τον ρόλο της νοικοκυράς κι όχι της μητέρας. Μπορεί να σκεφτώ ότι έχω να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι, κι αυτό να μου γίνει έμμονη ιδέα. Είχα ψυχαναγκασμούς, τώρα μου έχουν γίνει περισσότεροι. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι ή να πάω να κοιμηθώ και να είναι το σπίτι ακατάστατο, με τα πιάτα άπλυτα. Αυτό το είχα, αλλά τώρα έχει ξεπεράσει κάθε βαθμό. Παίρνω από το σταθερό τηλέφωνο να δω πού είναι το κινητό μου και μετά το κοιτάζω και λέω: "Ποιος με πήρε;" (Γέλια). Τώρα με την καραντίνα, νιώθω αποσυντονισμένη μερικές μέρες. Αυτό θα περάσει, ακόμα και να νοσήσει κάποιοι. Νιώθω μεγάλη ευθύνη, δεν συνωστίζομαι, φοράω τη μάσκα μου. Ο κόσμος δεν πρέπει να κυριεύεται από φόβο, άμα προσέχουμε...

Συναισθήματα φόβου, αποξένωσής και έλλειψης επικοινωνίας έχεις νιώσει;

Πιο πολύ της αποξένωσης. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που είναι μόνοι τους, όταν πρέπει να το περάσουν...

Παρακολουθούσες ριάλιτι τηλεπαιχνίδια, το "The Bachelor", το "Big Brother" τα είδες;

Όχι... Όχι... Δεν έχω δει ούτε για πλάκα, δε μπορώ να βλέπω αυτά τα προγράμματα. Γνωρίζω το κόνσεπτ, έχω δει μέσα από το διαδίκτυο κάποια αποσπάσματα, αστεία περιστατικά... Δεν έβλεπα τίποτα, ούτε " Big Brother ", ούτε " The Bachelor ", τίποτα από όλα αυτά. Δεν τα πάω καλά με τα ριάλιτι, δεν θα συμμετείχα με τίποτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved