Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η σχέση που έφτασε κοντά στο γάμο και τα δάκρυα χωρισμού!
Gossip

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η σχέση που έφτασε κοντά στο γάμο και τα δάκρυα χωρισμού!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο αλλά και πως αντιμετωπίζει τον χωρισμό!

Στη γραμμή ζωής που είχες κάνει όταν ήσουν στο Big Brother δεν είχες αναφερ­θεί καθόλου στις σχέσεις σου. Γιατί;

Δεν ήθελα να αναφερθώ στις σχέσεις μου και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Οι σχέσεις που είχα στη ζωή ρου ήταν πάντα μακροχρόνιες και διήρκησαν από δύο ως πέντε χρόνια, που ήταν π μεγα­λύτερη. Αυτοί οι άνθρωποι έφτιαξαν τη ζωή μου και από σεβασμό δεν ήθελα να.του5 φέρω σε δύ­σκολη θέση. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχει$ έναν συνοδοιπόρο στη ζωή σου. Είμαι ευγνώμων για τις σχέσεις που είχα, γιατί οι άντρε5 που πέρασαν από τη ζωή μου με έκαναν συναισθηματικά να νιώσω βασίλισσα.

Πόσα χρόνια είσαι μόνη σου;

Είμαι δυόμισι χρόνια μόνη μου.

Πιστεύεις ότι κάνεις κάτι λάθος;

Ασφαλώς και κάνω κάτι λάθος. Το μεγάλο σφάλμα είναι ότι ενώ ζω στο 2021 ψάχνω έναν σύντροφο που να έχεις τις αξίες του είχαν οι άντρες το 1930. Όποιος δεν είναι εύκολο να τον βρω. Καταρχάς, θα ήθελα να είναι μεγαλύτερος μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα με έναν άντρα που να είναι έστω και λίγο μικρότερος μου. Και θα ήθελα όταν τον 6ω πρώτη φορά να κεραυνοβοληθώ. Πιστεύω πολύ στον κε­ραυνοβόλο έρωτα και να ξέρεΐ5 ότι οτΐ5 σχέοεΐ5 που είχα στη ζωή μου έτσι έγινε. Με το που τους είδα, κεραυνοβολήθηκα!

Έφτασε κάποια σχέση σου κοντά στον γάμο;

Ναι. Σε μία σχέση μου σ σύντροφοι μου μου είχε ζητήσει να με παντρευτεί. Όμως π πρόταση γά­μου έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο γιο εμέ­να, όπου οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

Κάνοντας τον απολογισμό σου, σκέφτε­σαι ότι ίσως δεν έβαλες σε προτεραιότη­τα την προσωπική σου ζωή;

Ναι, είναι αλήθεια αυτό που λες. Δεν ήταν ποτέ πρώτη μου προτεραιότητα η προσωπική μου ζωή, γιατί πάντα σκεφτόμουν τους άλλους και μετά τον εαυτό μου. Με ρώτησε προηγουμένων αν έχω κάνει κάποιο λάθος και είμαι μόνη μου. Το λάθος μου είναι ότι δεν αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου. Αυτό είναι και το παράπονο της μητέρας μου, που μου λέει συνέχεια: "Μα, δεν τρως. Δεν ξεκου­ράζεσαι αρκετό, θέλω να σε δω να φροντίζεις τον εαυτό σου». Νιώθω ότι έχω έρθει σε αυτή τη γη με έναν ειδικό σκοπό: να δώσω αγάπη στον κώμο. (Συγκινείται.) Και σε έναν άγνωστο που θα δω στον δρόμο θα του χαμογελάσω. Διότι σκέφτομαι ότι, ακόμα κι αν έχει χίλια δυο προβλήματα, εκείνο το δευτερόλεπτο που είδε έναν άγνωστο άνθρωπο να ίου χαμογελάει θα πάρει δύναμη και κουράγιο. Επειδή έχω πάρει πολύ αγάπη από την οικογένεια μου, θέλω να τη μοιράσω σε όλο τον κόσμο.

Όταν όμως κλείνεις την πόρτα του σπι­τιού σου, δεν στενοχωριέσαι ξέροντας ότι δεν έχεις έναν άνθρωπο να μοιρα­στείς τις σκέψεις σου;

Ναι. Πολλές φορές μιλώντας με τον εαυτό μου λέω «μα, γιατί βρε Αννούλα να μην έχεις κι εσύ τον συνοδοιπόρο σου». Αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άντρα; που με το που θα τον δω θα κεραυνοβοληθώ και θα πω ότι είναι το άλλο μου μισό. Δεν ξέρω αν με προσπέρασε και αν τον είδα. Πιστεύω όμως ότι ο επόμενος άντρας που θα έρθει στη ζωή μου θα είναι ο ένας και ο μοναδικός. Κανένας άνθρωπος δεν είναι φτιαγμένοι για να είναι μονοί του. Μέχρι και τα περιστέρια πηγαίνουν δυο δυο. Και μπορώ να σου πω ότι ακόμα και τα ζευγάρια που έρχονται στο γραφείο μου για να πάρουν διαζύγιο προσπαθώ να τους τα ξαναβρώ. Αφιερώνω πολύ χρόνο να τους πείσω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να σε αγκαλιάζει, να σε καταλαβαί­νει, να σε ακούει και να σε αγαπάει. Γι' αυτό κι εσείς που το έχετε αυτό φροντίστε να μην το χάσετε. Αν βέβαια δω ότι δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ του$, τότε δεν θα επέμβω περισσότερο. Αλλά αν διακρίνω ότι υπάρχουν ακόμα συναισθήματα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και δεν καταφέρω να τους πείσω να αλλά­ξουν γνώμη, είμαι τουλάχιστον ικανοποιημένη που το προσπάθησα. Αυτό είναι μια αρχή που έχω γενι­κά στη ζωή μου, να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο. Και χαίρομαι που υπάρχουν πελάτες μου που το αναγνωρίζουν, γιατί πολλές φορεί δεν πληρώνομαι όπως θα έπρεπε για τις υπηρεσίες που προσφέρω. Μπαίνω στη θέση του άλλου, που μπορεί να δυσκολεύεται οικονομικά, και κάνω πάντα ευκολίες πληρωμής. Σε εμένα ξέρουν ότι θα πληρώσουν άτοκες δόσεις σαν τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. (Γελάει.)

Σε είδαμε αρκετές φορές στο παιχνίδι να κλαις. Έχεις κλάψει για έναν άντρα;

Βεβαίως και έχω κλάψει. Όταν χωρίζεις από μία σχέση, είναι δυνατόν να μην κλάψεις; Ειδικά σε εκείνη τη σχέση που είχε φτάσει κοντά στον γάμο, είχα κλάψει πάρα πολύ. Και έκλαψα γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να έκανα λάθος που αφιέρωσα χρόνο στον εαυτό μου και στον άν­θρωπο μου. Και είμαι σίγουρη ότι πίκρανα τον σύντροφο μου, γιατί έπρεπε να χωρίσω χωρίς στην πραγματικότητα να το θέλω, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved