Χριστόπουλος - Μπραντ: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο τους
Gossip

Χριστόπουλος - Μπραντ: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο τους

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η νέα μαμά στο Instagram.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον Ιούλιο του 2020 και είναι τρελαμένοι με τον γιο τους. Το "Χριστοπουλάκι", όπως τον αποκαλούν, έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους και αναμφίβολα οι δύο γονείς διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή τους.

Η γνωστή μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της όμως αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά της. Σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες του γιου της, κάτι που κάνει σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό ο διάσημος μπαμπάς.

Εξαίρεση αποτελεί μία ανάρτηση που έκανε μερικές ημέρες πριν. Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, το ζευγάρι απήλαυσε μία βόλτα με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας και η Αννίτα Μπραντ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω.

Όπως μπορείτε να δείτε, το οκτώ μηνών αγοράκι έχει μεγαλώσει αρκετά. Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τους μπαμπάδες που ασχολούνται πολύ ενεργά με τη φροντίδα του μωρού και σε παλαιότερες αναρτήσεις τον έχουμε δει να κάνει στο γιο του μασάζ, να κάνουν μαζί ποδήλατο ή απλώς να τον αγκαλιάζει τρυφερά.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved