Δάκης: Ξεκαθαρίζει στο gossip-tv για την υγεία του: «Ξεπέρασα τον ιό που είχα κολλήσει και αναρρώνω»
Gossip

Δάκης: Ξεκαθαρίζει στο gossip-tv για την υγεία του: «Ξεπέρασα τον ιό που είχα κολλήσει και αναρρώνω»

Ο Δάκης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Δάκης πριν αρκετό καιρό είχε κάνει γνωστή την είδηση ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο. Κάποια δημοσιεύματα όμως τις τελευταίες ώρες, ήθελαν τον τραγουδιστή να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο σπίτι του, τονίζοντας μάλιστα πως η πορεία της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη.

Συγκεκριμένα υποστήριζαν πως το προηγούμενο διάστημα ο Δάκης ήταν στο νοσοκομείο με μεταστάσεις του καρκίνου στο πάγκρεας και σε άλλα όργανα του σώματός του και πως πλέον βρισκόταν στο σπίτι του καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον σταθερή αλλά αρκετά κρίσιμη.

Το gossip-tv επικοινώνησε με τον Δάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έφτασε στα αφτιά του η πληροφορία αυτή, πώς ένιωσε αλλά και για το πώς είναι τώρα η κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής σχολίασε: «Μου το είπαν και μπήκα και το είδα», ενώ στη συνέχεια δεν έκρυψε πως όλη η αυτή η παραφιλολογία για την υγεία του, τον στενοχώρησε.

«Στεναχωρήθηκα με την επιπολαιότητα συναδέλφου, το συνηθίζει από ό,τι έμαθα και το έχει ξανακάνει και με άλλους του χώρου και πήρα τηλέφωνο τον Νίκο Μουρατίδη και του είπα ότι "δεν είναι έτσι όπως τα λέτε" και ο Νίκος τα διόρθωσε».

Για τη σημερινή κατάσταση της υγείας του ανέφερε: «Καλά είμαι, αναρρώνω σιγά σιγά αλλά καμία σχέση με αυτά που έγραψαν. Η οξεία φαρμακευτική παγκρεατίτιδα θέλει 6-8 μήνες για να θεραπευτεί καθώς δεν παίρνει φάρμακα. Τώρα είμαι στους 6 μήνες και σιγά σιγά βελτιώνεται».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Αδαμαντίδης: «Γνωρίζαμε για το πρόβλημα υγείας του Κυριαζή, ελπίζαμε να το νικήσει»

Δάκης: Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκίνηση για το Ηρώδειο (Video)

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Με έχουν πεθάνει, έχω πάθει εγκεφαλικά, είμαι φυτό στο νοσοκομείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved