Βασίλης Παϊτέρης: Είναι ωμοφάγος - Τι τρώει κάθε μέρα
Gossip

Βασίλης Παϊτέρης: Είναι ωμοφάγος - Τι τρώει κάθε μέρα

Ο Βασίλης Παϊτέρης έχει περάσει δύσκολα, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές, για την ωμοφαγία και για όσα του λείπουν.

-Κακοποιητικές συμπεριφορές έχετε δεχτεί;

Οι κακοπροαίρετοι πάντα υπάρχουν. Αλλά εμένα για να με βρίσει κάποιος, θα πρέπει να έχει βγει από το τρελοκομείο. Δεν πρέπει να στέκει με τα καλά του, για να με πειράξει εμένα ειδικά. Πότε δεν έχω πειράξει κανέναν.

-Θα μοιραστείτε μαζί μας κάτι ακραίο που έχει κάνει κάποια θαυμάστρια σας για να σας γνωρίσει;

Θυμάμαι κάτι πάρα πολύ δυνατό. Δούλευα κάποια στιγμή σε ένα μαγαζί στη Συγγρού και είχα βγάλει το τραγούδι «Λόγια κλειδωμένα» και ήταν μια κυρία η οποία κάθε μέρα μου άφηνε ένα τριαντάφυλλο στο καμαρίνι μου και το έβρισκα εκεί όταν έμπαινα.

Ρωτούσα αν την είδε κανείς, αλλά δεν έπαιρνα καταφατική απάντηση. Ένα βράδυ λοιπόν που πήγα πιο νωρίς, είδα μια κυρία η οποία μπήκε μέσα να βάλει το τριαντάφυλλο και βγαίνοντας την ρώτησα αν είναι εκείνη που βάζει τα λουλούδια και γιατί δεν έχει έρθει να με γνωρίσει.

Μου απάντησε ότι με αγαπάει πάρα πολύ κι ότι έχω τραγουδήσει ένα πολύ δυνατό τραγούδι («Ο καπετάνιος») κι ο σύζυγός της ήταν καπετάνιος και είχε συγχωρεθεί και όποτε το άκουγε έκλαιγε, το λάτρευε. Κάθε φορά λοιπόν που το άκουγε τον θυμόταν και με αυτόν τον τρόπο με ευχαριστούσε. Τελικά γίναμε φίλοι. Έχει χαραχτεί στη μνήμη μου αυτή η ιστορία.

-Γιατί έχετε επιλέξει την ωμοφαγία;

Είμαι ωμοφάγος εδώ και πολλά χρόνια. Τρώω μόνο ωμά. Για παράδειγμα το πρωί πίνω σιταρόχορτο, μετά τρώω σιτάρι, κριθάρι, βρώμη και σίκαλη σε ένα μείγμα μαζί με καρύδια αμύγδαλα και φρούτα. Το μεσημεριανό μου είναι σαλάτα με ό,τι μπορείς να φανταστείς μέσα χωρίς αλάτι και το βράδυ τρώω φρούτα.

-Όλο αυτό το κάνετε για λόγους υγείας;

Κάνω ωμοφαγία για λόγους υγείας και γιατί έτσι γεννήθηκε ο άνθρωπος κι όχι για να τρώει πράγματα που δεν αφομοιώνονται από τον οργανισμό. Είχα πρόβλημα με την καρδιά μου, έχω κάνει τρεις αγγειοπλαστικές.

-Η πιο δύσκολη στιγμή σας, ποια ήταν μέχρι σήμερα;

Είχα πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Έχω ζήσει μεγάλη φτώχεια. Δεν μπορούσαμε να ζήσουμε. Ήμασταν παιδιά ενός κατώτερου Θεού, όπως είμαστε και τώρα. Οι Ρομά είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Δυστυχώς.

-Τι σας λείπει;

Μου λείπουν τα παιδιά μου, οι γιοι μου. Δεν είναι καλό να λείπουν τα παιδιά από τον μπαμπά τους.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved