Gossip

Luke Perry: Οι 215 οντισιόν, η μάχη με τον καρκίνο, η επιστροφή και το άδοξο τέλος!

Gossip-tv Team

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο της Αμερικής η είδηση ότι ο Luke Perry τελικά άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε. 

Ποιος ήταν όμως ο διάσημος ηθοποιός; Ο Luke Perry γεννήθηκε στο Οχάιο τον Οκτώβριο του 1966 και έγινε παγκόσμια γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Μπέβερλι Χιλς».

Η μητέρα του ήταν κατασκευάστρια σπιτιών, ενώ ο πατέρας του εργαζόταν σε χαλυβουργείο. Μετά το Λύκειο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες, ώστε να κυνηγήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, πέρασε από 215 castings μέχρι τελικά να καταλήξει να παίξει σε τηλεοπτική διαφήμιση. Μετά το πέρασμά του από το βίντεο κλιπ "Be Chrool to Your Scuel" των Twisted Sister, ξεκίνησε και η καριέρα του στην ηθοποιία, στις σαπουνόπερες «Loving» και «Αnother World».

Η συμμετοχή του στη σειρά «Μπέβερλι Χιλς» τη δεκαετία του '90 ήταν αυτή, που εκτόξευσε την καριέρα του, ενώ ολοκλήρωσε την πορεία του σε αυτήν το 1995, ψάχνοντας να βρει πιο ώριμους ρόλους. Συμμετείχε σε αρκετές σειρές και ταινίες, έπειτα από την απόφασή του να αποχωρήσει.

Ήταν παντρεμένος με την Rachel Minnie Sharp από το 1993 έως το 2003 και είχαν αποκτήσει δυο παιδιά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2015 και κατάφερε να τον νικήσει. Όμως, η μοίρα έπαιξε σκληρό παιχνίδι για εκείνον αφού παρά το γεγονός ότι είχε επιστρέψει κανονικά στην ενεργό δράση, γνωρίζοντας ξανά επιτυχία με μία άλλη αμερικανική δημοφιλή σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, έφυγε τόσο απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή, μόλις στα 52 του χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved