Gossip

Ράνια Σχίζα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της - «Είμαι παντρεμένη από το 1994, θέλει αγώνα»

Gossip-tv Team

Στο Στούντιο 4 της Τετάρτης 7/2 βρέθηκε καλεσμένη η Ράνια Σχίζα. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στην οικογένεια της και στον επί 30 χρόνια σύζυγό της.

«Η Κατερίνα μου είναι γυμνάστρια, ασχολείται με τον Πρωταθλητισμό. Η Ναταλία μου είναι χορεύτρια ζει στο Βερολίνο. Δεν είναι εύκολο που είναι μακριά, αλλά χαίρομαι με τη χαρά τους, να κάνουν αυτό που θέλουνε», ανέφερε αρχικά η Ράνια Σχίζα για τις κόρες της.

«Εγώ και ο σύζυγός μου, είμαστε κοντά τους, όσο μπορούμε. Το θέλουμε να είμαστε, πάντα σκέφτεσαι μην φτάσεις στην υπερπροστασία. Το παλεύεις πάντα και μπορεί να χάνεις το όριο κάποια στιγμή. Με πιάνω να τις αντιμετωπίζω σαν να μην είναι ενήλικες γυναίκες», συμπλήρωσε για τον ρόλο της ως μητέρα.

sxiza.jpg

Αναφερόμενη στον επί 30 χρόνια σύζυγό της: «Είμαι παντρεμένη από το 1994, είναι μια προσωπική επιτυχία να είσαι με έναν άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια. Χρειάζεται αγώνας και δύναμη. Ο σύζυγός μου δεν είναι από τον χώρο.

Είμαστε πολλά χρόνια μαζί έχει… περπατήσει δίπλα μου, πλέον τον δέχεσαι τον άλλον με αυτά που έχει», ανέφερε η Ράνια Σχίζα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved