Εξαφάνιση-μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα
Showbiz

Εξαφάνιση-μυστήριο του Αλέξανδρου Ρήγα

Τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα; Γιατί αναβάλλονται οι παραστάσεις του και γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης; Ακόμη και η συμπρωταγωνίστρια του στο θέατρο, Εβελίνα Παπούλια σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ένα απίστευτο μυστήριο εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες.



Ο ηθοποιός προχωρά σε μπαράζ αναβολών των παραστάσεων «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του» χωρίς κανείς να γνωρίζει τα πραγματικά αίτια! Τελευταία ανακοίνωση χθες από την εταιρεία παραγωγής ήταν ότι αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις του Ιουλίου. Σύμφωνα με την Espresso ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρίσκεται σε απομόνωση και δεν θέλει να δει κανέναν. Ακόμη και η συμπρωταγωνίστριά του, Εβελίνα Παπούλια στην παράσταση δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους που ο Αλέξανδρος συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο! Μάλιστα στην παράσταση του δήμου Καισαριανής η ηθοποιός περίμενε για δύο ώρες πανέτοιμη στο καμαρίνι της τον Αλέξανδρο προκειμένου να ξεκινήσει η παράσταση. Τελικά έμαθε ότι ακυρώθηκε μαζί με τους θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο.
Όσοι πάντως γνωρίζουν τον ηθοποιό ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού πάντα ήξεραν ότι προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά του. Ο ίδιος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα αφήνοντας εκκρεμότητες πολύ σοβαρές. Ακόμα και οι πλέον στενοί του φίλοι αδυνατούν να μιλήσουν μαζί του! Πληροφορίες από το περιβάλλον του θέλουν προσωπικοί λόγοι να τον έχουν καταβάλει και να τον έχουν οδηγήσει σε απομόνωση.



O Αλέξανδρος Ρήγας, όμως, μίλησε στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στο περιοδικό «Down Town» και έδωσε απαντήσεις τουλάχιστον για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε αποκαλύπτοντας ότι αποσυντονίστηκε τελείως οργανικά. «Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ, αποσυντονίστηκα τελείως οργανικά. "Κράσαρε" το σύστημα. Υπερένταση, άγχος, ευθύνες, παραστάσεις, πρόβες, καινούργια παραγωγή και γράψιμο για το Λαμπέτη. Λίγο πριν από την πρεμιέρα, την τελευταία εβδομάδα, "κράσαρε" το σύστημα», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Έδωσε, επίσης, απαντήσεις για το πως το αντιμετώπισε, λέγοντας: «Το πρώτο πράγμα που έκανα, σχεδόν υποσυνείδητα, ήταν να ενημερώσω δύο τρεις ανθρώπους και να κλείσω το κινητό. Βγήκα off τελείως. Δεν γινόταν αλλιώς! Ένιωθα πως δεν μπορούσα να ανταποκριθώ». Ενώ για το σήμερα δηλώνει –απαντώντας και στο δημοσίευμα περί… εξαφάνισης: «Τώρα μπήκαμε πάλι στο ρυθμό. Μιλάμε, δεν μιλάμε: Άρα είμαι εδώ». Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ακόμα όλα το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Τσόλκα που αφορά στην εξαφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα από την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα».

















©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved