Ποια ηθοποιός έφτιαξε το μαγιό της μπροστά στους παπαράτσι;
G-Sexy

Ποια ηθοποιός έφτιαξε το μαγιό της μπροστά στους παπαράτσι;

Με «καυτό» μαύρο μικροσκοπικό μαγιό και βλέμμα στο… υπερπέραν, «πιάστηκε» από τους παπαράτσι πασίγνωστη ηθοποιός και σεξοβόμβα, την ώρα που έκανε βουτιές σε παραλία της Χαβάης.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch, μπορεί να έκλεισε τα 44 της χρόνια αλλά βάζει κάτω πολλές εικοσάρες. Ο λόγος φυσικά για την Pamela Anderson η οποία δείχνει πιο fit από ποτέ και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Όταν η Pamela, βέβαια, ρωτήθηκε γι’αυτό, έδωσε την απάντησή της, ως προς το πώς καταφέρνει να κρατά το σώμα της σε αυτή την κατάσταση, με τους κοιλιακούς-φέτες και τα οπίσθια… «φωτιά». Ιδού η λύση του μυστηρίου:

«Τα παιδιά μου με κρατούν στην απόλυτη φόρμα. Κάνω μαζί τους όποιο άθλημα μπορεί να φανταστεί κανείς. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, μέχρι baseball και ό,τι μου προτείνουν. Δεν πηγαίνω στο γυμναστήριο. Είμαι χορτοφάγος, αλλά δεν κάνω δίαιτα», είπε.

Η Pamela απολαμβάνει τις διακοπές της με το νέο της αμόρε Jon Rose, ο οποίος είναι επαγγελματίας surfer και περιβαλλοντολόγος στο επάγγελμα.

Ο γάμος της με τον ντράμερ των Motley Crue, Τommy Lee, τον πατέρα των δύο της παιδιών, έγινε το 1995 μετά από γνωριμία… 96 ωρών και κράτησε πέντε χρόνια. Τον Ιούλιο του 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Kid Rock, αλλά χώρισε μόλις τέσσερις μήνες αργότερα.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, ξαναπαντρεύεται: Τον Rick Salomon αυτή τη φορά, ενώ στο ενεργητικό της έχει και έναν αρραβώνα με τον Marcus Schenkenberg. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved