Λένα Αρώνη: ''Στοίχημα για μένα η παρουσίαση της Eurovision''
Media

Λένα Αρώνη: ''Στοίχημα για μένα η παρουσίαση της Eurovision''

''Πράγματι θα είμαι στην παρουσίαση της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην φετινή Eurovision. Σήμερα έγινε η συζήτηση και αποφασίστηκε.

Νιώθω πολύ ωραίο είναι μια πρόκληση για μένα, ένα καινούριο στοίχημα'' Αυτά μας δήλωσε πριν από λίγη ώρα η Λένα Αρώνη επιβεβαιώνοντας την αποκλειστική είδηση του Γρηγόρη Μελά για την ανάθεση της παρουσίασης της φετινής ελληνικής βραδιάς της Eurovision στο πρόσωπό της.

Η Λένα Αρώνη έχει ταυτιστεί με την εικόνα της Δημόσιας Τηλεόρασης από το 1995 οπότε και συμπαρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή της ΝΕΤ «Συν και Πλην» μαζί με τους Ανδρέα Ροδίτη και Μπήλιω Τσουκαλά. Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε μέσα από τη συχνότητα του Πρώτου Καναλιού την εκπομπή «Ημερολόγια» με συνεντεύξεις – πορτραίτα ανθρώπων από το χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτισμού.

Επιστρέφοντας στα της Eurovision, αυτό που απομένει να αποφασιστεί είναι η ημέρα διεξαγωγής του ελληνικού τελικού. Οι δύο ημερομηνίες είναι Παρασκευή 24 Φλεβάρη και Δευτέρα 28 του μήνα. Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες το
deadline για την κατάθεση των τραγουδιών λήγει αύριο και μέχρι στιγμής όλοι οι υποψήφιοι έχουν καταθέσει τα τραγούδια τους με εξαίρεση την Αντιγόνη Ψυχράμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved