O Στέλιος Καλαθάς έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και μας μιλά για την εμπειρία του!
Showbiz

O Στέλιος Καλαθάς έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και μας μιλά για την εμπειρία του!

Τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Στέλιο Καλαθά τον γνωρίζουμε μέσα από τη συνεχή παρουσία του και μια πλούσια 20ετή καλλιτεχνική πορεία.

Ένας από τους πλέον δραστήριους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, εδώ και 20 χρόνια εργάζεται ώς ηθοποιός, σε θέατρο και τηλεόραση, ενώ “δανείζει” τη φωνή του σε μεταγλωττίσεις αλλά και σε ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης. Από το 2005, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης διδάσκει με επιτυχία τη βραβευμένη μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», μια βιωματική μέθοδο που βασίζεται σε 3 άξονες. Στην καλλιέργεια της συναισθηματικής ευφυΐας, στη σωστή διαχείριση της επικοινωνίας (μάθε να επικοινωνείς και να διαχειρίζεσαι σωστά όλα αυτά που νιώθεις) και τέλος στη δραματοθεραπεία μέσα από τα μονοπάτια της τέχνης.

Ανάμεσα σε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με παραστάσεις, ομιλίες και σεμινάρια ανά την Ελλάδα, συναντηθήκαμε με τον Στέλιο και μας μίλησε για την απόφαση του αλλά και για την εμπειρία του από την πρόσφατη μεταμόσχευση μαλλιών του.

2

Ο Στέλιος Καλαθάς επέλεξε για την μεταμόσχευση μαλλιών του τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών (ΕΛΑΜΑΤ), Επιστημονικό Διευθυντή της Anastasakis Hair Clinic και τον πρώτο Έλληνα χειρουργό επίσημα εξειδικευμένο στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και πιστοποιημένο από το Αμερικανικό Συμβούλιο (American Board of Hair Restoration Surgery).

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στέλιο, θέλεις να μας πεις με ποια κριτήρια αποφάσισες να εμπιστευτείς τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη;
Δείτε την απάντηση του Στέλιου στο βίντεο:

Στέλιος Καλαθάς: Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό! Όπως ξέρεις, στη δουλειά που κάνω είναι πρωταρχικό στοιχείο η εμφάνιση και σε έναν άντρα τα μαλλιά σαφώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Ήμουν διστακτικός και ανήσυχος μπορώ να πω γιατί δεν είχα δει πολύ καλά αποτελέσματααπό άλλους ηθοποιούς που είχαν κάνει μεταμόσχευση μαλλιών σε άλλες κλινικές ή κέντρα. Έτσι έψαξα αρκετά, έκανα μια μεγάλη έρευνα αγοράς και μίλησα και με φίλους-συναδέλφους που είχαν ήδη κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Είδα αποτέλεσμα πολύ καλό και φυσικό σε κάποιους συναδέλφους που είχαν εμπιστευθεί τον Dr. Kωνσταντίνο Αναστασάκη. Γνώριζα τον Dr. Αναστασάκη μέσα από την αρθρογραφία του και βλέποντας ένα τόσο καλό αποτέλεσμα στους φίλους μου, πήρα την απόφαση να συναντηθώ με τον ιατρό. Μίλησα μετά μαζί του, μου εξήγησε αναλυτικά τι μπορεί να γίνει στην δική μου περίπτωση, πώς γίνεται η διαδικασία κι έτσι πήρα την απόφαση και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς και πήρες τώρα την απόφαση να προχωρήσεις σε μεταμόσχευση μαλλιών;

1

Στέλιος Καλαθάς: Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι ότι για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, δεν είναι και εύκολο. Πρέπει να προετοιμαστείς πρώτα καλά μέσα σου, να κάνεις μια πολύ καλή έρευνα. Από την άλλη, παράλληλα, η τριχόπτωση συνεχίζεται, ο χρόνος τρέχει.... Ένιωσα πραγματικά εμπιστοσύνη, σιγουριά και ασφάλεια όταν μίλησα με τον Dr. Αναστασάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι και ο πρώτος Έλληνας που έχει πιστοποιηθεί από το Αμερικάνικο Συμβούλιο Χειρουργών Μεταμόσχευσης Μαλλιών της Αμερικής.
Κυρίως, όμως, αυτό που με κέρδισε είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του, που είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Νομίζω ότι αυτό το τελευταίο ήταν και ο βασικός παράγοντας στην απόφασή μου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στέλιο μου, προφανώς έχετε ήδη συζητήσει με τον ιατρό για το ποια τεχνική ακολουθήσατε στη δική σου περίπτωση. Πες μας δυο λόγια με το ποια κριτήρια την επιλέξατε;

3
7

Στέλιος Καλαθάς: Κοιτάξτε, το καλό με τον Dr. Αναστασάκη είναι ότι εφαρμόζει και τις δύο τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Εγώ όμως, επειδή δεν μπορούσα και δεν ήθελα να ξυρίσω το κεφάλι μου, για να κάνω τη μέθοδο FUE, που είναι μια - μία η ρίζα, προτιμήσαμε και από κοινού αποφασίσαμε, να κάνω τη μέθοδο FUT, με την οποία όχι μόνο δε χρειάστηκε να ξυρίσω το κεφάλι μου αλλά μπορέσαμε να βάλουμε και περισσότερα μοσχεύματα και με μια συνεδρία να τελειώσω το πρόβλημα της τριχόπτωσης!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την διαδικασία; Πόνεσε, είχες κάποια ενόχληση ή όλα αυτά που ακούμε ότι συμβαίνουν;
Δείτε την απάντηση του Στέλιου στο βίντεο:

Στέλιος Καλαθάς: Τίποτε απολύτως και το εννοώ! Και θέλω να σας πω ότι πραγματικά κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών εντυπωσιάστηκα από την πολύ καλή ομάδα του Dr. Aναστασάκη! Με το που μπήκα στη κλινική και ξεκινήσαμε ένιωσα από μεριάς του ιατρού και της ομάδας του θετική ενέργεια, χαμογελαστά πρόσωπα και το κυριότερο, ασφάλεια! Έχουν εξαιρετική γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο τους και αυτό είναι επιπλέον παράγοντας σιγουριάς για μένα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Διαρκεί όμως κάποιες ώρες η μεταμόσχευση μαλλιών. Δεν βαρέθηκες;

8
9

Στέλιος Καλαθάς: Εντάξει, είναι μία απόφαση που παίρνεις και δεν είναι κάτι που το κάνεις και κάθε μέρα! Αφιερώνεις ένα πρωϊνό από τη ζωή σου για μια επένδυση που θα είναι για πάντα! Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών, μιλάγαμε με τον ιατρό, με την ομάδα του, έκανα τα τηλέφωνά μου, είδα ταινία... πέρασε πολύ ευχάριστα ο χρόνος μου, σας διαβεβαιώ!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Και πώς ήταν η ...επόμενη μέρα;

Στέλιος Καλαθάς: Την επόμενη μέρα το βράδυ είχα παράσταση! Και πήγα κανονικότατα! Δεν είχα καμία ενόχληση, κοιμήθηκα μια χαρά και ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες του ιατρού για την περιποίηση της δότριας και λήπτριας περιοχής λούστηκα κανονικά από τη 3η μέρα. Πάντως και εγώ ο ίδιος εντυπωσιάστηκα που την αμέσως επόμενη μέρα στη παράσταση δεν αντιλήφθηκε κανείς ότι την προηγούμενη είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τώρα που μοιράζεσαι την δική σου εμπειρία, ποια συμβουλή θα έδινες σε όσους θα ήθελαν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών;

5

Στέλιος Καλαθάς: Δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλή αλλά μέσα από τη δική μου εμπειρία αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προτρέψω όλους σου ενδιαφέρονται για μεταμόσχευση μαλλιών να κάνουν πολύ καλή έρευνα αγοράς και να είναι απόλυτα σίγουροι όταν αποφασίσουν να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών σε ποιόν θα εμπιστευτούν το κεφάλι τους! Τα μαλλιά της μεταμόσχευσης μαλλιών θα τα έχεις για πάντα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και η λάθος σχεδίαση και τοποθέτηση μπορεί να καταστρέψει την εμφάνιση σου αντί να τη βελτιώσει.

Μιλήστε απευθείας με τον ιατρό που θα σας κάνει τη μεταμόσχευση και βεβαιωθείτε οτι ξέρει τη δουλειά του, ότι είναι πιστοποιημένος και εξειδικευμένος. Έχω αρκετούς συναδέλφους με πραγματικά πολύ άσχημα αποτελέσματα, με μαλλιά σαν κούκλας, καθόλου φυσικό αποτέλεσμα ή πολύ αραιό αποτέλεσμα και αυτό καταλαβαίνετε τι αντίκτυπο έχει στη δουλειά τους!

Ως επαγγελματίας ηθοποιός και σκηνοθέτης και γνωρίζοντας το ρόλο που παίζει η εμφάνιση μας στη δουλειά μας, έψαξα πάρα πολύ και δεν έμεινα στις εντυπωσιακές διαφημίσεις που υπόσχονται πολλά μαλλιά μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς τομές κλπ. Μα, αλήθεια τώρα, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιατρική επεμβατική πράξη, δεν είναι μαγικό ραβδί που μεταφέρει τα μαλλιά! Ρωτήστε, μάθετε, μιλήστε πολύ με τον ιατρό που θα σας αναλάβει, δείτε την εμπειρία του, πού έχει εξειδικευτεί, τι μεθόδους εφαρμόζει, μιλήστε με ασθενείς του. Εγώ για αυτό ακριβώς συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Dr. Aναστασάκη. Δεν προσπάθησε να με εντυπωσιάσει, ούτε να με κολακέψει, μου εξήγησε αναλυτικά τι μπορεί να γίνει στη δική μου περίπτωση, μου έδειξε περιστατικά που έχει χειρουργήσει και είχαν παρόμοιες ανάγκες με τις δικές μου και όλη η διαδικασία έγινε από τον ίδιον! Πραγματικά τον ευχαριστώ για την εμπειρία, την εξειδίκευση και τον άνετο και προσιτό χαρακτήρα του που με έκανε να νιώσω ασφάλεια και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

6

*Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD,είναι Χειρουργός Κεφαλής-Τραχήλου, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής, εξειδικευμένος Χειρουργός Αποκατάστασης Τριχωτού, μέλος της ISHRS, Diplomate of the American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS). Είναι ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης & Αποκατάστασης Τριχωτού (EΛΑΜΑΤ) & Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής μαλλιών Anastasakis Hair Clinic.

Για περισσότερες πληροφορίες κλείστε ένα ραντεβού με τον Dr. Κωνσταντίνο Αναστασάκη MD, PhD στο ιατρείο του, Περικλέους 1 στο Μαρούσι, καθημερινά κατόπιν ραντεβού στο 210-8011000.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved