Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι ψυχοθεραπεία για μένα τα γυρίσματα»
Showbiz

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι ψυχοθεραπεία για μένα τα γυρίσματα»

Ο Απόστολος Γκλέτσος συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ως Δήμαρχος και ταυτόχρονα βρίσκεται στα γυρίσματα του Τατουάζ. 

Ο ηθοποιός θέλησε να επιστρέψει στην υποκριτική έπειτα από αρκετό καιρό που απείχε λόγω των υποχρεώσεων του στην τοπική Αυτοδιοίκηση της Στυλίδας.

Πώς καταφέρνεις γυρίσματα, περιοδείες και δημαρχιλίκι;

«Είναι ψυχοθεραπεία για μένα τα γυρίσματα. Γεμίζω μπαταρίες και κάνω καλύτερα την άλλη μου δουλειά. Δεν μου έλειψε η ηθοποιία, αλλά όλη αυτή η όσμωση των γυρισμάτων. Η ζύμωση με τους άλλους ηθοποιούς, τους τεχνικούς, τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες. Υπάρχει μια ζωή πίσω από τις κάμερες, ένα παρασκήνιο, που είναι μαγικό. Δεν μπορείτε εσείς οι άλλοι να το καταλάβετε. Ειδικά όταν υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι, με τους οποίους ξεφεύγουν οι συζητήσεις και πάνε στο φιλοσοφικό, είναι κάτι υπέροχο..»

Ποιος είναι αυτός που έχει τέτοιες αναζητήσεις στο «Τατουάζ»;

«Η Βάνα Δημητρίου, οι σκηνοθέτες, ο Γεωργίου και ο Αναγνωστόπουλος, είναι παιδιά πολύ ψαγμένα, με απίστευτο χιούμορ. Μετά είναι ο Παρτσαλάκης, που είναι όλα τα λεφτά. Εγώ στα 51 μου σήμερα, με τους 35άρηδες παίζω πινγκ πονγκ. Το παλιό με το καινούργιο σε όλα τα επίπεδα. Τα αγόρια, τα κορίτσια, ωραίες γενιές, που δεν σκύβουν το κεφάλι εύκολα. Μου αρέσει που είναι πολιτικοποιημένοι-ακοματίκ. Δηλαδή ψάχνουν να βρουν πρόσωπα, ανεξαρτήτως από τα κόμματα. Αυτό είναι το νόημα. Ψηφίζουμε βιογραφικά. Δεν ψηφίζουμε σαν βλάκες ή σαν γίδια, επειδή το είπε το κόμμα. Γι' αυτό και οδηγία προς ναυτιλλομένους είναι «μην αλλάξετε κόμμα, αλλάξτε πρόσωπα»

Η επιλογή να πρωταγωνιστείς στο τηλεοπτικό σίριαλ φαντάζομαι ότι βοηθά και την πολιτική.

«Ένας από τους λόγους που το έκανα είναι και αυτός. Δεν φαντάζεσαι την απήχησή του σε γυναίκες και άντρες. Εμένα με πάνε περισσότερο οι άντρες, γιατί βλέπουν το φιλαράκι τους. Έναν άνθρωπο που έχει μπέσα.» εξήγησε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved