Η εξομολόγηση της Μπέσυς Μάλφα: «Έχασα τη μάνα μου και βγήκα να παίξω»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Μπέσυς Μάλφα: «Έχασα τη μάνα μου και βγήκα να παίξω»

Η Μπέσυ Μάλφα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, όταν βγαίνει στη σκηνή, τα ξεχνάει όλα. Γιατί για την αγαπημένη ηθοποιό, η υποκριτική είναι... βάλσαμο!

Να σταθούμε σε αυτό που έλεγες πριν. Εχει ανάγκη ο κόσμος να γελάσει, έτσι;

Πολύ μεγάλη και το εισπράττω κάθε φορά που κάνω κωμωδία. Βλέπω πως το κοινό έρχεται διψασμένο να ξεδώσει, να περάσει καλά, να ξεσκάσει, να γελάσει επιτέλους και να αφήσει πίσω του το βάρος που κουβαλά από όσα περνάει καθημερινά. Ερχεται να θεραπευτεί με έναν τρόπο, από όσα τον εξοντώνουν και τον καταθλίβουν στην καθημερινότητά του κι εμείς έχουμε χρέος να τους θεραπεύσουμε και μαζί τους να θεραπευτούμε κι εμείς, γιατί η σκηνή σε κάνει να ξεχνάς όλα όσα ζεις εκτός αυτής έστω και για τις δύο ώρες που διαρκεί η παράσταση. Εχασα τη μάνα μου και βγήκα να παίξω, όπως θυμάσαι. Αρρώστησα και βγήκα να παίξω. Πόνεσα και βγήκα να παίξω. Και με έναν μαγικό τρόπο μετριάστηκε ο πόνος. Είναι σπουδαία η κωμωδία κι ας την απαξιώνουν πολλοί. Εγώ τη λατρεύω και την υποστηρίζω με όλο μου το είναι, χωρίς ποτέ να κάνω εκπτώσεις. Αλλοι λένε «έλα, μωρέ, κωμωδία κάνουμε». Δεν είναι έτσι. Η κωμωδία είναι απαιτητικότατο είδος και ζητά το καλύτερο που μπορείς να δώσεις.

Επειδή σε έχω δει σε παραστάσεις, αλλά και σε παρασκήνια θεάτρων, παρατηρώ ότι δίνεσαι ολόψυχα σε αυτό που κάνεις.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα βγω στη σκηνή και δεν θα δοθώ ολόψυχα σε ό,τι κάνω. Το λατρεύω το θέατρο και είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Μου αρέσουν και το σινεμά και η τηλεόραση, αλλά το θέατρο έπαιζε πάντα τον πρώτο ρόλο για μένα. Με παρηγορεί, αλλά και με δυναμώνει απίστευτα η σκηνή!

Το καλοκαίρι, λοιπόν, θα περιοδεύσεις με την «Αγρια Δύση», ενώ για τον χειμώνα μαθαίνω πως θα πεις «Μαριχουάνα stop». Ισχύει;

Ναι, μου έγινε πρόταση από τον ικανότατο Γιώργο Βάλαρη να πρωταγωνιστήσω στο υπέροχο έργο του μετρ Γιάννη Δαλιανίδη και θα το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Για την ώρα γίνονται ζυμώσεις για τον υπόλοιπο θίασο, αλλά μόλις προχωρήσει η διανομή, θα τα ξαναπούμε για τη δουλειά αυτή που μοιάζει εξαιρετικά φιλόδοξη.

Εσύ ποιον ρόλο θα κρατήσεις στο έργο;

Της Δέσποινας, που έπαιζε η υπέροχη Μάρθα Καραγιάννη, δίπλα στους πολύ αγαπημένους Ζωή Λάσκαρη, Γιώργο Πάντζα και Χρόνη Εξαρχάκο. Αφησε εποχή αυτή η μουσική κωμωδία και ο Γιώργος τη φέρνει ξανά στη σκηνή με πολλή φροντίδα και με μεγάλη αγάπη.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved