Το άγνωστο καυτό παρασκήνιο πίσω από τον τελικό του Your Face Sounds Familiar!
Media

Το άγνωστο καυτό παρασκήνιο πίσω από τον τελικό του Your Face Sounds Familiar!

Μπορεί το Your Face Sounds Familiar να έριξε οριστικά για φέτος αυλαία, όμως τώρα βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας ένα άγνωστο καυτό παρασκήνιο για... γερά νεύρα και με πρωταγωνιστή τον Τάκη Ζαχαράτο.

Μπορεί να τον παρακολουθήσαμε το βράδυ του τελικού να ρίχνει τις σπόντες του προς την κατεύθυνση που ήθελε χωρίς να ονοματίζει, όμως κανείς δεν γνώριζε τι είχε προηγηθεί το βράδυ του Σαββάτου, πριν το live του παιχνιδιού.
Όλα άρχισαν, σύμφωνα με τη real, αμέσως μετά τη δήλωση που έκανε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη: «Θεωρώ ότι οι δύο άνθρωποι του θεάτρου, η Μπέσυ Μάλφα και ο Αλέξανδρος Ρήγας, είχαν επιχειρήματα σε αυτά που έλεγαν και γνώση του αντικειμένου. Οι άλλοι δύο κριτές, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Τάκης Ζαχαράτος, πολλές φορές δεν ήξεραν τι έλεγαν!». Με το που έφτασε το συγκεκριμένο σχόλιο στα αφτιά του, ο γνωστός σόουμαν έγινε έξαλλος και δήλωσε έτοιμος να αποχωρήσει από την καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Η Κ. Γκαγκάκη, αν και ενοχλήθηκε επίσης από τη δήλωση της Σ. Βόσσου, ανέλαβε ρόλο πυροσβέστη προκειμένου να μην τιναχτεί στον αέρα ο μεγάλος τελικός του σόου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σιδηρά κυρία του ΑΝΤ1 πέρασε αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να μεταπείσει τον Τ. Ζαχαράτο να μην αφήσει ξεκρέμαστη την παραγωγή την τελευταία στιγμή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η ευθιξία του Τ. Ζαχαράτου τον οδηγεί στα άκρα. Ανάλογη έκρηξη είχε και λίγο πριν από την πρεμιέρα του σόου του, όταν διέρρευσε ότι στην έναρξή του θα «ντυνόταν» την Άννα Βίσση. Και τότε είχε απειλήσει να φύγει με τον ίδιο τρόπο...
Παρόλο που υποχώρησε και η κρίση τελικώς απεφεύχθη, ο Τ. Ζαχαράτος ήταν ολοφάνερα πειραγμένος κατά τη διάρκεια του τελικού, όπου δεν έλειψαν τα καυστικά υπονοούμενα για «καραβοτσακισμένες που κάνουν καριέρα στα μεσημεριανά» ή οι υπαινιγμοί του ότι δεν πέρασε και πολύ καλά στο σόου. Η Σ. Βόσσου απάντησε στις σπόντες λίγο μετά το πέρας του live: «Εγώ είπα κάποια πράγματα και τα μετέφρασαν κάποιοι διαφορετικά. Δεν πειράζει, τηλεόραση είναι αυτή, για να ζουν οι εκπομπές, τι να κάνουμε... Όλα καλά!».
Το θέμα είναι τώρα αν θα υπάρξει νέο επεισόδιο ανάμεσα στη Σοφία Βόσσου και τον Τάκη Ζαχαράτο μετά τις χθεσινές δηλώσεις της που έριξαν λάδι στη φωτιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved