Μάρκος Σεφερλής: «Με αποκαλούσαν αδελφό, ενώ τώρα με βαράνε ανελέητα»
Media

Μάρκος Σεφερλής: «Με αποκαλούσαν αδελφό, ενώ τώρα με βαράνε ανελέητα»

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τους ανθρώπους που στράφηκαν εναντίον μετά την ενασχόλησή του με την παρουσίαση της εκπομπής «Mega με ΜΙΑ».

Οι εχθροί σου έχουν αυξηθεί;
«Πιστεύω πως ναι, αλλά δεν με απασχολεί. Όσο περισσότερα κάνεις τόσο είσαι στο μάτι του κυκλώνα και δεν προλαβαίνεις κιόλας. Λένε πράγματα που σκέφτεσαι "δεν μπορεί!". Λυπάμαι τους ανθρώπους που μέχρι πριν από 3 μήνες ήταν δίπλα μου επειδή το ήθελαν, και έχω μηνύματα τους με ευχές. Με θεωρούσαν οικογένεια και με αποκαλούσαν αδελφό, ενώ τώρα με βαράνε ανελέητα. Τους μίλησα και μου είπαν "έχω εντολή"! Τους είπα "γράψτε το αλλιώς", χτύπα, αλλά μην προδώσεις αυτά που αισθάνομαι για σένα και εσύ για μένα». Το "αδελφός" είναι μεγάλη κουβέντα... Δεν τους δικαιολογώ».


Η Γκολεμά είπε «σταμάτησα να βλέπω Σεφερλή με εντολή γιατρού».
«Χρόνια είναι εναντίον μου... Είχα πει, μάλιστα, ότι από τη στιγμή που μετά μανίας έχει ταχθεί υπέρ ενός ηθοποιού -και όλοι ξέρουμε σε ποιον αναφέρομαι- δεν μπορεί να κάνει κριτική σε άλλον. Ξεκινώντας η εκπομπή είπε: "ο Λιάγκας με τη Φαίη θα τα βρούνε δύσκολα από τον Σεφερλή παρότι δεν είναι της αισθητικής μου". Τώρα άλλαξε; Της προτείνω αν τη χαλάει κάτι να μην το βλέπει!».


Έχουν εμμονές πιστεύεις κάποιοι μαζί σου;
«Κάποιοι υπηρετούν συμφέροντα. Θα μου πεις εδώ άλλαξαν άλλοι που με θεωρούσαν οικογένεια και βαράνε! Αυτές τις μέρες, μάλιστα, είμαστε διαρκώς πρώτοι και μας παρουσιάζουν δεύτερους!».


Γιατί αυτό;
«Γιατί κανείς δεν ασχολείται. Δεν παίρνει ο τηλεθεατής να δει αν είναι αλήθεια ή όχι. Αν θες να καθοδηγείς τον κόσμο το κάνεις».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved