Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 4/6
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 4/6

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό προσδίδει έναν ζωηρό αλλά και γόνιμο χαρακτήρα στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την κοινωνική ζωή σου. Παράλληλα όμως, μια επαγγελματική υπόθεση σου φαίνεται να «κολλάει» κι αν πρέπει να αποφασίσεις κάτι σήμερα, το πιο σοφό θα ήταν να… αδιαφορήσεις για τα όσα συμβαίνουν, περιμένοντας καλύτερες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό διευρύνει τον κύκλο εργασιών σου και σε βοηθά να καταλήξεις στο σωστό, μέσα από ποικίλες διαβουλεύσεις . Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να επηρεάσει την έκβαση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, εμφανίζοντας προβλήματα εκεί που δεν υπήρχαν. Κι αν μπορείς να «παγώσεις» τις εξελίξεις περιμένοντας βελτιώσεις, τότε έχει καλώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε πιέζει να «την κάνεις» από τα προβλήματα, επιλέγοντας έναν πιο πνευματικό ή μεταφυσικό δρόμο. Αν όμως… παραμείνεις στις «επάλξεις» της καθημερινότητας, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μπερδεμένες καταστάσεις, που η επίλυσή τους απαιτεί «πονηριές» και μικρά ή μεγαλύτερα… ψέματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα λειτουργικό περιβάλλον γύρω σου, ενώ παραπέμπουν και σε αλλαγές ή επισκέψεις στο σπίτι σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε βάλει σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», με σκοπό να βοηθήσεις, κάτι όμως που εμπεριέχει τον κίνδυνο να την «πατήσεις» και να εκτεθείς εσύ τελικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να γνωρίσεις κόσμο. Επιπλέον, σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις τις απόψεις σου και να προβάλεις τα αιτήματά σου, τα οποία θα τύχουν ευνοϊκής αποδοχής. Παράλληλα, άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον σε πιέζουν να… ασχοληθείς μαζί τους, θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε δράσεις πνευματικού ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα. Γιατί κατά τα άλλα ρίχνει «ομίχλη» στα επαγγελματικά σχέδια αλλά και τις συνεργασίες σου, ενώ αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά την καθημερινότητα σου με λάθη ή ακυρώσεις στις συναλλαγές σου, Επιπλέον, ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για μια υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να αναδείξεις τα προσόντα σου, ειδικά στον χειρισμό «μπερδεμένων» καταστάσεων. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιους αντικειμενικούς περιορισμούς, που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου και φαίνεται να έχουν νομικές προεκτάσεις. Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «κλέψεις» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σου. Έτσι κι αλλιώς, η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα», τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αντίθετα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ζητά να είσαι προσεκτικός/η και να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Είναι πιθανό να τρέξεις «τζάμπα και βερεσέ», προκειμένου να καλύψεις προαπαιτούμενα που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται. Επιπλέον αν υπάρξει κάποιου είδους διαπραγμάτευση, να θυμάσαι ότι οι άλλοι δεν παίζουν με ανοικτά χαρτιά, αντίθετα υπάρχει… μπόλικο παρασκήνιο! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό πιστοποιεί ότι γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα πρόθυμα να σε στηρίξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να θέσει σε δοκιμασία τις εργασιακές σχέσεις σου, ακόμη όμως κι αν στενοχωρηθείς από την μη τήρηση του fair play, κράτα το ότι θα έχεις πια μια καθαρή εικόνα για το ποιος/α ή τι αποδίδει καλύτερα. Επιπλέον, αν ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Ποσειδώνα να «κάνει παιχνίδι», ένα άτομο που εμπιστεύεσαι και «ποντάρεις» πολλά επάνω του, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, αναδεικνύοντας ένα θέμα εμπιστοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Όσο κι αν για κάποιους/ες η τάση σου να εθελοτυφλείς και να κρύβεις τα προβλήματα «κάτω από το χαλί», δεν κρίνεται ως σωστή, τελικά μπορεί να σε απαλλάξει από άμεσες πιέσεις. Επιπλέον όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας δημιουργεί κινδύνους κλοπής στο σπίτι ή τον χώρο σου, ιδιαίτερα αν φιλοξενήσεις κάποιον/α, που… δεν ξέρεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved