Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή, 19/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή, 19/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Ένα ευχάριστο διάλειμμα!

Κριός

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας ή της καριέρας σου είναι «too much», αφού περιορίζουν ασφυκτικά την ελευθερία των κινήσεών σου. Ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σε καλεί να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου, πλαισιωμένος/η από αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σου το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, σε καλεί να διαμορφώσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιου είδους «καταστροφή» στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια οικονομική επιλογή που σε «δένει» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Επιπλέον, ίσως να υπάρξει μια άσχημη εξέλιξη στα προσωπικά σου. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας μπορεί να ικανοποιήσει απόλυτα τις κοινωνικές ανάγκες σου, διώχνοντας μακριά κάθε φόβο μοναξιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, πρέπει να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση, η οποία θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Ανοίγουν οι προοπτικές σου και βελτιώνεται η ψυχολογία σου, αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό. Εξ’ άλλου η πορεία των πραγμάτων εξαρτάται από τη δική σου πολιτική και σίγουρα είναι μια καλή αρχή να ξεκινήσεις με την αξιοποίηση των ταλέντων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα καλείσαι να επανεξετάσεις επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση για τα προσωπικά σου ή για μια οικονομική υπόθεση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου δίνει το δικαίωμα να ταξιδέψεις ή να «ξεχαστείς» σε μια όμορφη συντροφιά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου «απαιτεί» να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε πραγματικά θα «αναστηθείς», ακόμη κι αν σε πρώτη φάση όλα τα προγνωστικά είναι σε βάρος σου. Παράλληλα, ανανεώνεται η κοινωνικότητά σου και ίσως γνωρίσεις κάποια πρόσωπα που αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Τονίζεται η φυσική σου παρουσία και αναζωογονούνται οι επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού». Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα αναδεικνύει το ερευνητικό σου δαιμόνιο, με αποτέλεσμα να βγουν στο φως ποικίλα μυστικά, πρόσεξε όμως μήπως γίνεις η «γάτα» που την… έφαγε η περιέργεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ίσως μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι έχεις να κάνεις με «θηρία» κι εδώ ισχύει το «χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, φίλησέ το».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα όμορφο δώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας χαλαρώνει πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό, επιτρέποντάς σου να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι πράγματα που έδειχναν «βαριά κι ασήκωτα» μοιάζουν πλέον με «παιχνιδάκι»! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί για να ψάξεις το ποιός/α «ορέγεται» τα κεκτημένα σου, ώστε να μην μείνεις «στα κρύα του λουτρού», πέφτοντας θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά της κοινωνικής ζωής, ενώ μπορεί και να σου δώσει κάποιον θετικό «οιωνό» σε σχέση με τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved