Μιχάλης Ασλάνης: «Μεγάλωσα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό με ταλαιπώρησε πάρα πολύ στη ζωή μου»
Designers

Μιχάλης Ασλάνης: «Μεγάλωσα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό με ταλαιπώρησε πάρα πολύ στη ζωή μου»

Ο Μιχάλης Ασλάνης έχει επηρεαστεί και εκείνος αρκετά από την οικονομική κρίση. Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς βιώνει τη αυτή δύσκολη περίοδο.

«Πότε καλά, πότε άσχημα, πότε είναι ανεβασμένο το ηθικό μου, πότε είναι κατεβασμένο, πότε λέω "θα τα καταφέρω", πότε λέω "δεν μπορώ άλλο", πότε σκέφτομαι "καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα για να παλέψω ακόμη περισσότερο, να αγωνιστώ", πότε μονολογώ "δεν αντέχω άλλο, δεν έχω άλλες δυνάμεις". Είμαι περίεργα. Η συναισθηματική μου κατάσταση δεν είναι σε ευθεία γραμμή, είναι σαν καρδιογράφημα"».

Όσο για το αν ζούσε και παλιά τέτοιες κυκλοθυμίες είπε στο περιοδικό DownTown της Κύπρου: «Ναι. Εγώ, δυστυχώς, μεγάλωσα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό με ταλαιπώρησε πάρα πολύ στη ζωή μου. Για πολλά χρόνια. Ήμουν ένα παιδί με χαμηλή αυτοπεποίθηση που προσπαθούσα να κάνω κάποια πράγματα σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο, να φανώ κι εγώ. Γιατί μόνο το ταλέντο μου είχα- ούτε λεφτά, ούτε ομορφιά για να μου ανοιχτούν πόρτες. Για να σου δώσω να καταλάβεις, η μαμά μου με έβλεπε που σχεδίαζα, μου έλεγε "πολύ ωραία αυτά που ζωγραφίζεις" αλλά, μετά από λίγο, μου μιλούσε για το γιο της γειτόνισσας που "σπουδάζει γιατρός". Αυτόν μου έφερνε ως παράδειγμα. Έπρεπε, λοιπόν, να αντλήσω δύναμη μόνο από μέσα μου για να προχωρήσω, γιατί το περιβάλλον μου δεν με βοηθούσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved