Βιβή Τσιάμη: «Μου έταζαν δώρα αλλά δεν ενέδωσα»
Models

Βιβή Τσιάμη: «Μου έταζαν δώρα αλλά δεν ενέδωσα»

Το γνωστό μοντέλο Βιβή Τσιάμη μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχηληση και τις ανήθικες προτάσεις που την οδήγησαν σε παραίτηση. 

Το τοπ μόντελ Βιβή Τσιάμη θεωρείται μία από τις πιο ωραίες Ελληνίδες, αφού στο παρελθόν έχει στεφθεί Playmate. Ωστόσο, η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι πάντα διαβατήριο για την ανέλιξη σε κάποια δουλειά, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις οι εμφανίσιμες κοπέλες βιώνουν παρενοχλήσεις και έρχονται σε δύσκολη θέση.

201804152011220.7315_VIVI_TSIAMI_1342018.jpg

Η ξανθιά καλλονή μιλάει για πρώτη φορά στο «Secret» για τη σεξουαλική παρενόχληση που η ίδια έχει δεχτεί: «Εργαζόμουν ως δεξί χέρι του CEO σε μεγάλη εταιρεία. Στο τέλος αναγκάστηκα να παραιτηθώ από τη δουλειά αυτή. Αρχικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, όταν ήμασταν σε επαγγελματικό meeting και κρατούσα σημειώσεις, μου έλεγε: “Κοπέλες σαν εσένα της σόουμπιζ γνωρίζω πολλές και έχω βγει με πολλές”.

201911111250540.0719_VIVI_TSIAMI_09112019.jpg

Στη συνέχεια μου είπε: “Ίσως να σου πάρω δώρα, να πάμε ταξίδια, γιατί έτσι είχαν ανταποκριθεί οι προηγούμενες που είχα”. Μετά άρχισε να μου κάνει κομπλιμέντα και να με πιέζει με διάφορες άσεμνες εκφράσεις. Κάποια στιγμή άρχισα να εκνευρίζομαι με τη στάση του, διότι δεν μου άρεσε που με σύγκρινε με άλλες κοπέλες που ανταποκρίθηκαν σε εκείνον, γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήταν και αγχωμένος, γιατί προσπαθούσε να με προσεγγίσει πιο ύπουλα και πιο εκλεπτυσμένα, γιατί ήξερε τι άνθρωπος είμαι. Το πήγαινε με το μαλακό. Κάποια στιγμή, επειδή ήταν πολύ προσβλητικός και μου έλεγε λεπτομέρειες με τις προηγούμενες κοπέλες και τις ερωτικές τους περιπτύξεις, έγινα έξαλλη. Καθόμουν στην καρέκλα άνετη και του είπα στον ενικό: “Πρώτον, δεν θέλω να ξέρω, δεύτερον, δεν με πλησιάζεις παραπάνω και, τρίτον, δεν θέλω να σε ξέρω. Αυτά εκεί που σε παίρνουν και δεν με ενδιαφέρει πού σε παίρνουν και πού όχι. Υπάρχουν κοπέλες που έχουν μαγκιά, αξιοπρέπεια και ηθική και πατάω στα δικά μου τα πόδια και στα δικά μου τα παπούτσια. Δεν θέλω δώρα από σένα. Ευκαιρίες τέτοιες είχα πολλές στη ζωή μου”. Τελικά παραιτήθηκα και βρήκα την ησυχία μου».

1674956007098-132807797-tsiami.jpg

Η Βιβή Τσιάμη διανύει, κατά τ' άλλα, μια πολύ καλή περίοδο και στα επαγγελματικά της και στα προσωπικά της, αλλά έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved