Σοφία Χαρμαντά: Η ζωή της Ελληνίδας Σίντι Κρόφορντ στη Νέα Υόρκη και το Χόλιγουντ!
Models

Σοφία Χαρμαντά: Η ζωή της Ελληνίδας Σίντι Κρόφορντ στη Νέα Υόρκη και το Χόλιγουντ!

Η Σοφία Χαρμαντά ήταν η μοναδική Ελληνίδα που βρέθηκε φέτος στο πάρτι που ακολουθεί τη βραδιά των Όσκαρ και γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι-έκπληξη και κατακόκκινα τριαντάφυλλα, που μαρτυρούν ότι ευτυχεί και στην προσωπική της ζωή

Η Σοφία Χαρμαντά, η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ, όπως την αποκαλούν, κατέκτησε ήδη ένα μεγάλο της όνειρο και δεν σταματά να πηγαίνει όλο και πιο ψηλά. Το super model με τη μεσογειακή ομορφιά είναι από το 2017 στη Νέα Υόρκη, με ενδιάμεσα περάσματα από διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την καταξίωση.

Όσκαρ 2024 - Σοφία Χαρμαντά: Ποια είναι η Ελληνίδα καλλονή που βρέθηκε στο after party;

«Ήθελα από μικρή να μείνω στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως του μόντελινγκ. Ως παιδί έβλεπα πολλές ταινίες μου άρεσε ο χώρος του κινηματογράφου και θυμάμαι ότι έλεγα στη μητέρα μου "όταν μεγαλώσω, θα μείνω στο Λος Άντζελες". Εκείνη δεν έλεγε τίποτα, γελούσε. Τελικά έφυγα το 2017 για τη Νέα Υόρκη, που είναι η πρωτεύουσα της μόδας και κάπως έτσι όλα πήραν τον δρόμο τους», έχει πει.

https://www.instagram.com/p/C3yAqEoJ4d7/

Η Σοφία απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν είχε μακροχρόνια σχέση με τον διεθνή σταρ του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ, ενώ έχει πάει διακοπές μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Εξώφυλλα, καμπάνιες και διαφημιστικά αποτελούν πλέον την καθημερινότητά της. Εκτός από την πρόσκληση για τα Όσκαρ, τις φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί και το ακριβοθώρητο πάρτι του «Vanity Fair», παρέλαβε στο ολοκαίνουριο σπίτι της μια τεράστια ανθοδέσμη από κατακόκκινα τριαντάφυλλα, που μαρτυρούν ευτυχία και στην προσωπική της ζωή. Και όλα αυτά ενώ είναι μόλις 28 ετών, τα οποία γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες.

«The most magical night of the year!», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το όνομα του άνδρα που κρύβεται πίσω από τα τριαντάφυλλα δεν το έχει αποκαλύψει, καθώς επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους. Μόνο που το χαμόγελο ευτυχίας που είναι χαραγμένο στο εντυπωσιακό πρόσωπό της λέει περισσότερα από όσα λέει εκείνη... Η Σοφία Χαρμαντά έκανε τα πρώτα της βήματα στο «Πρωινό», όπου και επέστρεψε ως καλεσμένη, ενώ στη συνέχεια την είδαμε στο «Blind taste» του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

https://www.instagram.com/p/C4bAgleu76d/

Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά το μόντελινγκ την κέρδισε όταν ταξίδεψε στη μητρόπολη της μόδας Τη Νέα Υόρκη. Εκεί υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και είχε προσωπικό coach τον άνδρα που βοήθησε την Κέιτ Μος να χτίσει την αξιοζήλευτη καριέρα της.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved