Το MAD TV ντύθηκε fullah sugah για την Πρωτοχρονιά!
G-Fashion

Το MAD TV ντύθηκε fullah sugah για την Πρωτοχρονιά!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτή η εποχή σε βρίσκει να αναζητάς κομμάτια για τις γιορτινές σου βόλτες.

Επειδή όμως, οι επιλογές είναι πολλές και το πρόγραμμά σου «γεμάτο», θέλεις να βρεις ξεχωριστά items που θα μπορούν να σε συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πώς μπορείς, λοιπόν, να δημιουργήσεις μοναδικούς συνδυασμούς ντυσίματος για τις γιορτές που θα μπορείς να φοράς στο γραφείο, την απογευματινή βόλτα και τη βραδινή σου έξοδο;

Μην ανησυχείς! Δεν είναι δύσκολο να πετύχεις το απόλυτο all day look των γιορτών. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα παρακάτω επτά κομμάτια-κλειδιά από το coolest fashion brand και τα σωστά πρωτοχρονιάτικα στυλιστικά tips για πετυχημένους mix & match συνδυασμούς που θα σε «μεταμορφώσουν» στη στιγμή και θα σου δώσουν το glamour που χρειάζεσαι για να γοητεύσεις αυτές τις ημέρες.

Οι ειδικοί της fullah sugah έντυσαν το MAD TV και μοιράστηκαν μαζί μας μερικά ξεχωριστά πρωτοχρονιάτικα στιλιστικά tips!

pic1
pic2

Τα βελούδινα outfits και αξεσουάρ, οι πλισέ φούστες, τα metallics, η γούνα, τα κεντήματα, τα oversized πουλόβερ και η δαντέλα είναι σίγουρα «must», το ζήτημα είναι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά!

pic3
pic4

Το Mad TV και η παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη βρήκαν τα πιο «hot» κομμάτια της σεζόν στη Fullah Sugah και μαζί με τον Παντελή Νέστορα και την Αθηνά Θωμοπούλου έκαναν μοναδικές προτάσεις για υπέροχους, γιορτινούς και all day συνδυασμούς! Αν, λοιπόν, χρειάζεσαι έμπνευση για την πρωτοχρονιάτικη εμφάνισή σου, αξίζει να δεις τα παρακάτω βίντεο με τα ξεχωριστά fashion tips που είδαμε στο «Cooler Lists».

Το σίγουρο είναι ότι θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις ένα απλό look στη πιο «λαμπερή» βραδινή εμφάνιση και φυσικά, θα «ανεβάσουν» τη διάθεσή σου στη στιγμή!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved