Τα μαύρα γάντια της Αποστολίας Ζωή,η κόκκινη τουαλέτα της Γερονικολού & οι λεοπάρ γόβες της Μαλέσκου
G-Fashion

Τα μαύρα γάντια της Αποστολίας Ζωή,η κόκκινη τουαλέτα της Γερονικολού & οι λεοπάρ γόβες της Μαλέσκου

Μια εβδομάδα γεμάτη εξόδους αυτή που μας πέρασε και εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο ωραίες εμφανίσεις.

Εμφανίσεις σκέτη έμπνευση για τις επόμενες δικές του είτε σε κάποιο Christmas party είτε για μια έξοδο για βόλτα για αγορές στο κέντρο της Αθήνας.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή της ταινίας του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τίτλο «Κουραμπιέδες από χιόνι». Πλήθος επωνύμων έδωσε το «παρών» ωστόσο εκείνη που αναμφισβήτητα «έκλεψε» τις εντυπώσεις ήταν η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας επέλεξε για τη βραδιά ένα κόκκινο φόρεμα. Μια μάξι τουαλέτα σε στενή γραμμή σε ιδιαίτερη ύφανση. Κολάκευε τη σιλουέτα της ενώ ο συνδυασμός με το χτένισμα, το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ της έκανε την εμφάνισή της ακόμη πιο μοναδική.

847739.jpg

Κατερίνα Γερονικολού

Την ίδια βραδιά στην πρεμιέρα της ταινίας βρέθηκε και η Αποστόλια Ζώη στην πιο σικ εκδοχή της. Η γοητευτική τραγουδίστρια πάντα κάνει κομψές επιλογές αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενη. Η Αποστολία Ζώη φόρεσε μίντι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της, ενώ στους ώμους της έριξε ένα απίθανο γουνάκι σε πετρόλ απόχρωση. Το σύνολό της έκανε ακόμη πιο κομψό ένα ζευγάρι μαύρα σατέν γάντια στα χέρια της.

847774.jpg

Αποστολία Ζώη

Τα βλέμματα συγκέντρωσε πάνω της όμως και η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα σύνολο σε nude απόχρωση. Cigarette παντελόνι, συνδυασμένο με σατέν τοπ και παλτό στην ίδια απόχρωση. Αυτό όπως που απογείωσε το look της ήταν οι animal print γόβες της και το τσαντάκι χειρός της με χρυσή αλυσίδα.

847757.jpg

Ιωάννα Μαλέσκου

Τέλος, μια πιο casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας για αγορές, αυτή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός ξέρει πότε πρέπει να φορέσει τι και σε αυτή την πρωινή της έξοδο επέλεξε τζιν παντελόνι, συνδυασμένο με μαύρα μποτάκια και αυτό που έδωσε «ένταση» στην εμφάνισή της ήταν η πολύχρωμη εσάρπα της.

9908_ANA_MARIA_PAPAXARALAMPOYS_91120232093.jpg

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved