Τα παράτησε όλα η Βικτώρια Χαραλαμπίδου. Η Αυστραλία, η υποκριτική και η νέα ζωή
Back To the Future

Τα παράτησε όλα η Βικτώρια Χαραλαμπίδου. Η Αυστραλία, η υποκριτική και η νέα ζωή

Που χάθηκε η Βικτώρια Χαραλαμπίδου; Με το ρόλο της στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη έγινε ευρέως γνωστή και μια μεγάλη καριέρα «ανοιγόταν» μπροστά της. Τι συνέβη όμως και γιατί… «χάθηκε»;

Η ηθοποιός τον Φεβρουάριο του 2005 έφυγε με μια κόκκινη βαλίτσα για να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα στην Αυστραλία. Ο Ελληνοαυστραλός Πίτερ Καυδιανός, τον οποίο γνώρισε στα Κύθηρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ετσι ξαφνικά», ήταν ο άντρας της ζωής της όπως αναφέρει η Espresso.

Οι δυο τους έχουν σήμερα έναν υπέροχο γιο, τον Λεωνίδα, που είναι εξήμισι χρόνων και τον φωνάζουν Λίο. Πηγαίνει σε αγγλικό σχολείο και μαθαίνει ελληνικά και ρωσικά.

«Δεν πίστευα ότι ο ρόλος μου στις "Νύφες" θα ήταν ενδεικτικός της μετέπειτα ζωής μου. Τίποτα, όμως, δεν είναι τυχαίο. Βέβαια, εγώ δεν παντρεύτηκα με προξενιό. Και μπορεί να μην έγινα ακροβάτισσα, όπως ονειρευόμουν μικρή, αλλά αισθάνομαι ότι ζω μια περιπέτεια σαν κι αυτή του τσίρκου, με καλές και λιγότερο καλές στιγμές. Είμαι τυχερή» δηλώνει η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα με την οικογένειά της για διακοπές.

Το ζευγάρι μένει στο Σίδνεϊ. Τα πρώτα χρόνια στη μακρινή ήπειρο δεν ήταν εύκολα για εκείνη. Προτάσεις για δουλειές δεν έρχονταν. Σκεφτόταν την επιστροφή. Τελικά, αναζήτησε και βρήκε διαφυγή στο γράψιμο. Στη συνέχεια προσέλαβε ατζέντη. Από το 2005 είναι στο γραφείο Mollison Keightley Management. Ολα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους: Δούλεψε στο θέατρο, στην τηλεόραση, γύρισε ήδη τρεις ταινίες στην Αυστραλία και το «Ψυχή βαθιά», επίσης του Παντελή Βούλγαρη. Δίδαξε Ιστορία Θεάτρου και Υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου στο Σίδνεϊ. Εργάστηκε στο ραδιόφωνο. Οκτώμισι μηνών έγκυος γύριζε ταινία. Τριών μηνών ήταν ο γιος της όταν εκείνη βρισκόταν πάλι στα γυρίσματα ενός φιλμ στην έρημο του Broken Hill. Στη συνέχεια ξανά τηλεόραση, θεατρική περιοδεία, μία τηλεοπτική σειρά στο ΑΒC1. Παράλληλα, η γλυκιά ηθοποιός γράφει για το θέατρο, με το πρώτο της έργο να έχει επιλεγεί για το Εθνικό Φεστιβάλ Θεάτρου. Στη συνέχεια ίδρυσε τη δική της εταιρία παραγωγής.

Το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, αλλά πάντοτε βρίσκει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει. Το ράψιμο και το πλέξιμο, το διάβασμα και το γράψιμο είναι τα αγαπημένα της χόμπι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved