Δανάη Μπάρκα: Δείτε την σε ηλικία 19 ετών να ποζάρει κατάξανθη δίπλα στη μητέρα της!
Back To the Future

Δανάη Μπάρκα: Δείτε την σε ηλικία 19 ετών να ποζάρει κατάξανθη δίπλα στη μητέρα της!

Η Δανάη Μπάρκα τα τελευταία χρόνια μας απασχολεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» που παρουσιάζει τα πρωινά στο Mega. 

Πριν από δέκα χρόνια όμως, το 2012, παρ' όλο που η ίδια ήταν γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο ως το πολλά υποσχόμενο ταλέντο της υποκριτικής μιας και ήταν κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και είχε μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, ήταν παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Και μπορεί τώρα να την φέρνουμε στο νου μας ως ένα πραγματικά πολυτάλαντο πλάσμα, όμως τότε, φοιτήτρια ακόμα στη σχολή όπου φοιτούσε για να μάθει την τέχνη της υποκριτικής, αρκούταν να ποζάρει για τους φωτογραφικούς φακούς μόνο με τη μαμά της.

Μάλιστα, από φωτογραφίες που... ξεθάψαμε από το μακρινό -πλέον- 2012, η Δανάη ήταν τελείως διαφορετική σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση και το στυλ της.

Τότε επέμενε σε ένα πιο casual ντύσιμο -που έτσι και αλλιώς της πηγαίνει πολύ- ενώ είχε αρχίσει να ξανθαίνει ιδιαίτερα τα μαλλιά της.

Ευτυχώς βέβαια που άλλαξε ξανά τα μαλλιά της και από ξανθιά έγινε και πάλι μελαχρινή, διατηρώντας τα φυσικά της χρώματα, τα οποία μερικές φορές «πειράζει» με ανταύγιες πιο ανοιχτές προκειμένου να κάνει μικρές αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς της αρέσουν πολύ μικρά «πειράγματα» στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε πώς ήταν η Δανάη Μπάρκα πριν από ακριβώς δέκα χρόνια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved