Δανάη Μπάρκα: «Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια "πώς είσαι έτσι;"»
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: «Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια "πώς είσαι έτσι;"»

Η Δανάη Μπάρκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε υπήρξε άκρως αποκαλύπτική σχετικά με την δημοσιότητα, αλλά και τα social media, που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στο MEGA "Πάμε Δανάη".

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησς συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καθημερινότητά της, την δημοσιότητα, αλλά και τα social media, που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της.

Στην προσωπική σου ζωή είχε μεγάλο αντίκτυπο η εισβολή της δημοσιότητας;

'Εχει τα καλά του, όπως η αγκαλιά του κόσμου, η μοιρασιά του πόνου και της χαράς. 'Οταν σε πιάνει μια μαμά και σου λέει «είχα πρόβλημα με την κόρη μου και τώρα δεν έχω» ή ένας μπαμπάς θα μου πει ότι χαίρεται που το παιδί του μας παρακολουθεί και χορεύει και τραγουδάει μαζί μας. Ή μια γιαγιούλα που θα μας πει ότι μας βλέπει σαν τα εγγόνια της. Όσο περνούν τα χρόνια γίνομαι και πιο κλαψιάρα με αυτά. Μου τα λένε στο σούπερ μάρκετ και κλαίω. Η έκθεση βέβαια έχει και τα αρνητικά της. Μπορεί να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μια προσωπική σου στιγμή που δεν θα ήθελες να βγει και να σε σχολιάσουν αρνητικά. Επίσης, οι άνθρωποι μπορεί να φοβούνται περισσότερο
να σε πλησιάσουν.

Νιώθω ότι θέλεις να δείχνεις πιο ανθεκτική από ό,τι είσαι.

Βέβαια. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος είμαι. Αν βγάλω το όνομα του
Τάδε Ταδόπουλου και πω «μπείτε κάτω από τη φωτογραφία του και γράψτε κάτι κακό», κανείς δεν θα το αντέξει. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί
για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το
συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια «πώς είσαι
έτσι;» και «φύγε από τη ζωή μας».



Τα σβήνεις;

Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα
ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη
στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα
το κάνω και στη ζωή μου. Αν μου πει κάποιος με ευγενικό τρόπο «Δανάη,
αυτό που είπες σήμερα στην εκπομπή δεν είναι ωραίο», μπορεί να ζητήσω
και «συγγνώμη». Αν δω ένα ψεύτικο προφίλ που θα λέει «άντε παράτα μας,
παλιοβύσμα» με βρισιές, θα το μπλοκάρω με χαρά και περηφάνια!

Το συζητούσα και με την Ελεονώρα Μελέτη τις προάλλες. Είστε από τις λίγες παρουσιάστριες που ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και Photoshop.

Δεν συμφωνώ με αυτό τον διαχωρισμό γιατί είναι σαν να περιθωριοποιούμε
τους ανθρώπους που βάζουν φίλτρα. Δεν είναι κακό που το κάνουν. Είναι κακό να σχολιάζουμε την ψυχολογία του καθενός. Μπορεί ο άλλος να νιώθει εκείνη τη στιγμή αδύναμος ή ανασφαλής και να γουστάρει να το κάνει. Κι εγώ έχω βάλει φίλτρα στο story μου. Σήμερα παίξαμε στην εκπομπή bloopers -στιγμιότυπα που δεν έχουν βγει στον αέρα- και ήμουν σε όλα σχεδόν άβαφη. Αυτή είναι η αλήθεια μου. Και στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ ή στη θάλασσα έτσι με βλέπουν. Αν νιώθω χαρούμενη και
δεν με νοιάζει τίποτα, θα ανεβάσω τη φωτογραφία χωρίς φίλτρο. Αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν μου αρέσω, μου ξινίζουν όλα, νιώθω πρησμένη, θα πω «άντε βάλτε λίγο φως στην εικόνα». Μόνο όταν κλαίω δεν θα βάλω φωτογραφία γιατί είμαι πολύ άσχημη!

Σε δύο μήνες κλείνεις τα 30...

Μου αρέσει! Πέρασα μια σύντομη φάση που ήμουν μικρομέγαλο αλλά γενικά παραμένω τρελοκόριτσο. Το βλέπεις και στο Instagram αυτό. Από το 5στερο ξενοδοχείο σε σκηνή στην παραλία. Μου αρέσει που φτάνω τα 30 και έχω τους φίλους μου, έχω αγάπη γύρω μου, κάνω μια δουλειά που μου αρέσει και μπορώ να βοηθάω κόσμο.

Έχεις κάνει δηλαδή όσα ήθελες μέχρι σήμερα.

Και παραπάνω. Δεν το λέω αλαζονικά. Δεν πίστευα ποτέ ότι στα 30 μου, σε μια χώρα που έχει περάσει πολύ δύσκολα, θα έχω καταφέρει να είμαι ανεξάρτητη, θα μεγαλώνω με τη γιαγιά μου και θα κάνω μια δουλειά που δεν είχα υπολογίσει!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved