Η Γη της Ελιάς: Το μήνυμα της Μπάρκα στον Γεωργίου και το spoiler - «Το καταγγέλλω δημοσίως…»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Το μήνυμα της Μπάρκα στον Γεωργίου και το spoiler - «Το καταγγέλλω δημοσίως…»!

H Δανάη Μπάρκα με αφορμή τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη ότι έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γεωργίου.

Η Δανάη Μπάρκα έστειλε μήνυμα στον Ανδρέα Γεωργίου και ήθελε να μάθει μόνο ένα πράγμα «ποιος σκότωσε τον Δημήτρη» και όπως τόνισε δεν της απάντησε ποτέ!

«Το καταγγέλλω δημοσίως του έστειλα μήνυμα και… δεν μου απάντησε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Ενώ ο Αλέξης Μίχας έδωσε δυνατό spoiler λέγοντας ότι η Αθηνά πέφτει θύμα επίθεσης με μαχαίρι και μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Όσον αφορά το τρίτο επεισόδιο του δευτέρου κύκλου της Γης της Ελιάς, η Άννα πασχίζει να καλύψει την ταραχή της Ευτυχίας, αλλά εκείνη ανήμπορη να κρατήσει το μυστικό τους τα εξομολογείται όλα στον Αποστόλη.

Την ίδια ώρα ο Κουράκος ερευνά σε βάθος την υπόθεση και ανακαλύπτει μέσα από κάμερες του δρόμου πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας τις ημέρες που ήταν εξαφανισμένος.

Η μικρή Αγγελική περνά ξέγνοιαστα στο νέο της σπίτι και η Μαρίνα δείχνει να δένεται μαζί της. Η Ηρώ, η αδελφή του Δημήτρη αναζητά συμμάχους για την επικείμενη δίκη, αλλά τόσο η Άννα όσο και η Αντιγόνη της γυρίζουν την πλάτη.

Η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, ενώ ο Θανάσης την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μια απροσεξία της Μαργαρίτας στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναγκάζει τον Μάνο να την απολύσει.

Η Μαρία και ο Λυκούργος ανησυχούν για τη δίκη της Αθηνάς και προσπαθούν να μαζέψουν όπλα για τη φαρέτρα τους. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βοηθά οικονομικά τη μητέρα της και γίνεται έξαλλη. Η Αντιγόνη συναντά για πρώτη φορά από κοντά τη μικρή Αγγελική, αλλά η υποδοχή δεν είναι αυτή που περίμενε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved