Στικούδη: Φωτό-ντοκουμέντο από την εποχή που έκανε πρωταθλητισμό, πριν από 15 χρόνια
Back To the Future

Στικούδη: Φωτό-ντοκουμέντο από την εποχή που έκανε πρωταθλητισμό, πριν από 15 χρόνια

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη πλέον να μετράει αντίστροφα για να έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, όμως πριν από 15 χρόνια έδινε τον δικό της αγώνα στον πρωταθλητισμό, στο άθλημα της κολύμβησης. 

Λίγοι γνωρίζουν ότι η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και ηθοποιός στα πρώτα της βήματα και πολύ πριν αποφασίσει να γίνει μοντέλο, έκανε πρωταθλητισμό στον υγρό στίβο. Ήταν μόλις εννέα ετών όταν διαπίστωσε ότι είναι γεννημένη αθλήτρια και αποφάσισε να αφοσιωθεί στην κολύμβηση. Το 1994 μάλιστα, σε παιδική ηλικία άρχισε να κατακτά τη μία μετά τις άλλες τις διακρίσεις στην κολύμβηση.

stikoudi-(4).jpg

«Καθ’ όλη τη μαθητική μου πορεία οι πισίνες, το χλώριο, οι προπονήσεις με συνόδευαν. Με συνόδευαν μάλλον και το άγχος, το ρολόι, ο προγραμματισμός, η αγωνία του «να προλάβω», οι στερήσεις σε σνακς και χαζοτροφές, το άγχος του να είμαι καλή στα μαθήματα αλλά και στην πισίνα. Και ασυναίσθητα, σε πολύ μικρή ηλικία, νομίζω πως όλα αυτά με οδήγησαν στην κακιά και απευκταία συνήθεια του να τρώω τα νύχια μου» είχε παραδεχτεί παλιά σε συνέντευξή της.

Πάντως, η Κατερίνα Στικούδη, όπως δίνεται τώρα στη δουλειά της και είναι τελειομανής, είχε δοθεί και τότε στις υποχρεώσεις της ως κορυφαία αθλήτρια στην κολύμβηση, κατακτώντας μάλιστα πολλές διακρίσεις.

Το gossip-tv ξέθαψε από το... χρονοντούλαπο φωτογραφίες της όμορφης soon to be -για δεύτερη φορά- μαμάς οι οποίες είναι από το 2007, όταν ακόμα έτρεχε στις πισίνες για να κολυμπήσει. Δείτε τις παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved