Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ματούλας μετά από καιρό! Δείτε πώς είναι σήμερα
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Ματούλας μετά από καιρό! Δείτε πώς είναι σήμερα

Στα 74 της χρόνια, η θρυλική Ματούλα δείχνει να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, απολαμβάνοντας μικρές χαρές μαζί με αγαπημένους φίλους. 

Η Ματούλα υπήρξε μία πραγματικά ξεχωριστή φιγούρα τις δεκαετίες του '60 και του '70 στο τότε υποτυπώδες star system, αφού συναναστρεφόταν τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου και του πενταγράμμου. Μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Ματούλα απολαμβάνει την ηρεμία της, κάνοντας όμως μικρά όμορφα διαλείμματα για να συναντήσει φίλους και να χαρεί μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Όπως συνέβη προσφάτως στη μεγάλη συναυλία που δόθηκε για τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Καλλιμάρμαρο για τον αξέχαστο βιρτουόζο του μπουζουκιού.

Η Ματούλα δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά αφού όπως έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις της είχε συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του. «Δεν έχω ταυτότητα επαγγέλματος. Ο Ζαμπέτας με έβγαλε στο τραγούδι. Δεν ήμουν ούτε η Κάλλας, ούτε η Μοσχολιού» είχε παραδεχτεί η ίδια σε συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα παρασκήνια της μεγάλης συναυλίας να χαίρεται κάθε στιγμή της με καλούς φίλους, ανάμεσά τους την κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, Κατερίνα αλλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Δείτε παραπάνω φωτογραφίες της όπως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:
Ματούλα για Μαρινέλλα: «Δεν θέλω να συζητήσω γι΄αυτή την κυρία»

Ματούλα για Πισπιρίγκου: Τη νύχτα φωνάζουν στη φυλακή, αποκλείεται να μην ακούει τα… φόνισσα, τέρας

Ματούλα:«Ρώτα τη νύφη μου γιατί δεν μιλάω με τον γιο μου και γιατί δεν βλέπω τα εγγόνια μου» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved