Συνατσάκη – Παπαδημητρίου: Βόλτα με την μικρή Ολίβια για ψώνια σε εμπορικό κέντρο
Gossip Cam

Συνατσάκη – Παπαδημητρίου: Βόλτα με την μικρή Ολίβια για ψώνια σε εμπορικό κέντρο

Σε μια σπάνια έξοδό της απαθανατίστηκε η Μαίρη Συνατσάκη παρέα με την κόρη της, Ολίβια.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων αλλά δεν ήταν μόνη με την κόρη της. Μαζί τους ήταν και η νονά της μικρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι δυο καλές φιλές πρόκειται να επισφραγίσουν τη σχέση τους με κουμπαριά με την ηθοποιό να βαφτίζει τη μικρούλα. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι τρεις τους έκαναν βόλτες στο εμπορικό με στάσεις για ψώνια αλλά και για καφεδάκι.

840205.jpg

Ντυμένες casual οι δυο γυναίκες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: «πρώτη φορά διακοπές με το μωρό». Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα.

synatsaki-(7).jpg

Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok», είχε γράψει η Μαίρη Συνατσάκη σε μια από τις αναρτήσεις της σχετικά με το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved