Αντώνης Καλογρίδης, Μάκης Τσέλιος και Έλενα Κατραβά... βολτάρουν!: Που τους πετύχαμε!
Gossip Cam

Αντώνης Καλογρίδης, Μάκης Τσέλιος και Έλενα Κατραβά... βολτάρουν!: Που τους πετύχαμε!

Ο φωτογραφικός φακός πέτυχε τον Αντώνη Καλογρίδη, τον Μάκη Τσέλιο και την Έλενα Κατραβά να κάνουν τις βόλτες τους σε διάφορα σημεία της πόλης, για λίγες στιγμές χαλάρωσης. 

Το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε (11/12-12) πολλοί ήταν οι celebrities, που επέλεξαν να κάνουν τις εξόδους τους σε διάφορα μέρη της Αθήνας, με σκοπό είτε να διασκεδάσουν είτε να κάνουν μια χαλαρή βόλτα, για λίγες στιγμές ηρεμίας.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον γνωστό σκηνοθέτη, Αντώνη Καλογρίδη να κάνει την βόλτα του στη καρδιά της Αθήνας. Ο ίδιος επέλεξε το κέντρο να κάνει την πρωινή του βόλτα, γιατί είναι ένα μέρος που τον χαλαρώνει πολύ και πάντα παίρνει και καινούριες ιδέες. Άλλωστε το κέντρο έχει βάλει τα... χριστουγεννιάτικά του και περιμένει όλους εμάς, για να το απολάυσουμε.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες του Αντώνη Καλογρίδη:

Η Έλενα Κατραβά, η γνωστή κυρία των media, επέλεξε ένα από τα πιο γνωστά εμπορικά κέντρα των βορείων προαστίων, για να κάνει τη πρωινή βόλτα της. Τι καλύτερο για μια κομψή κυρία με το απόλυτο στυλ από μια βόλτα στα μαγαζία, για χριστουγεννιάτικά ψώνια, όχι μόνο για εκείνη, αλλά και για τους αγαπημένους της.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της Έλενας Κατραβά:

Ο Μάκης Τσέλιος επέλεξε να κάνει μια βόλτα στο αγαπημένο του Ζάππειο, όπου παλαιότερα είχε πραγματοποιήσει και κάποιες από τις επιδείξεις του, για την παρουσίαση συλλογών του. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, κυκλοφορεί με αθλητικό στυλ, αλλά συνάμα κομψό. Επέλεξε να φορέσει ένα total black outfit και η κάμερα του gossip-tv τον αποθανάτισε να κάνει τη βόλτα του, μιλώντας στο τηλέφωνο.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες του Μάκη Τσέλιου:

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για Σαμπάνη, Josephine, Snik: Η επιστροφή στη νύχτα μετά από καιρό και οι σέξι εμφανίσεις!

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ - Πού διαασκέδασαν οι celebrities!

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved