Πρεμιέρα για Σαμπάνη, Josephine, Snik: Η επιστροφή στη νύχτα μετά από καιρό και οι σέξι εμφανίσεις!
Gossip Cam

Πρεμιέρα για Σαμπάνη, Josephine, Snik: Η επιστροφή στη νύχτα μετά από καιρό και οι σέξι εμφανίσεις!

Εχθές το βράδυ, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στη πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, της Josephine και του ράπερ Snik, οι οποίοι "τα έσπασαν" επί σκηνής. 

Πολλά είναι τα νυχτερινά σχήματα, που έχουν ήδη ξεκινήσει και πρωταγωνιστούν στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας, με πλήθος κόσμου να τα παρακολουθεί και να διασκεδάζε με το πιο πλατύ χαμόγελο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Έναστρον, όπου έκανε πρεμιέρα ένα νυχτερινό σχήμα, που ήρθε... για να μείνει. Ο Γιώργος Σαμπάνης με την Josephine και τον ράπερ Snik, ήρθαν για να "ταράξουν" τα νερά, με την υπέροχη ενέργειά τους επί σκηνής και να μεταδώσουν στον κόσμο ένα ιδιαίτερο κλίμα αισιοδοξίας.

Μπορεί η συγκεκριμένη πρεμιέρα να ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 19 Νοεμβρίου, αλλά λόγω της περιπέτειας της υγείας του Γιώργου Σαμπάνη, το σχήμα ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, αν και πλήρως εμβολιασμένος, κόλλησε κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα για τις ημέρες που απαιτούνταν, για να αποκατασταθεί η υγεία του. Και οι τρεις καλλιτέχνες επέστρεψαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ, σε ένα μαγαζί που αγαπούν πολύ και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και να κρατήσουν την καλύτερη βραδινή συντροφιά στους θεατές τους.

Ανάμεσα στους celebrities που παρευρέθηκαν στη πρεμιέρα του σχήματος, είδαμε και την Αμαρυλλίς, η οποία σε προχωρημένη πλέον εγκυμοσύνη, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό χαρούμενη και χειροκρότησε τον αγαπημένο της φίλο, Γιώργο Σαμπάνη, μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Συναντήσαμε και τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος μετά από τον σάλο που είχαν δημιουργήσει παλαιότερες δηλώσεις του, αποφεύγει γενικώς τις δημόσιες εμφανίσεις του. Ο ίδιος εθεάθη στα πρώτα τραπέζια να καμαρώνει την αγαπημένη του φίλη και συνεργάτιδα Josephine, αφού οι δυο τους, έχουμε δει, μέσα από τα social media ότι διατηρούν πολύ στενές σχέσεις.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα:

Διαβάστε επίσης:

Αμαρυλλίς: Βραδινή έξοδος πριν τον τοκετό! Έχει φουσκώσει πολύ και είναι μια κούκλα (Photos)

Girls Power: Είναι οι Βαλαβάνη-Βουλγαράκη-Φαρμάκη-Κανελλοπούλου το ελληνικό Sex & the City;

Νάταλι Θάνου: Το total black look και η τσάντα που απογείωσε το στιλ της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved