Αυγουστίδης- Κρασσά: Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι λίγες μέρες μετά την αναγγελία του γάμου τους!
Gossip Cam

Αυγουστίδης- Κρασσά: Σπάνια έξοδος για το ζευγάρι λίγες μέρες μετά την αναγγελία του γάμου τους!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Γεωργία Κρασσα και ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού μετά την αναγγελία του γάμου τους. 

Οι δυο τους είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και αποφέυγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, μιας και προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσα διανύουν ίσως μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μιας και σχεδόν πριν από έναν χρόνο ήρθε στη ζωή ο γιος τους Αχιλλέας, ο οποίος τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν μπορούν με τίποτα να του χαλάσου χατίρι. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα γνωστοποιήθηκε το ότι οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν, κάτι που σίγουρα το περιμέναμε.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη και ανάμεσα σε επώνυμους καλεσμένους, είδαμε και τον Ορφέα Αυγουστίδη με την Γεωργία Κρασσα και "έλαμπαν" περισσότερο από ποτέ. Στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία και έδειχνε να ειναι και εκείνη πολύ χαρούμενη, καμαρώνοντας τον γιο της και την νύφη της.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους συναντήσαμε επίσης: την Γιώτα Νέγκα, την Κάρμεν Ρουγγέρη, τον Στρατή Χατζησταματίου, τον Κώστα Μιχελάκη, τον Δημήτρη Βραχνό και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved