Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά: Όχι μόνο γάμος αλλά και βάφτιση το καλοκαίρι
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης-Γεωργία Κρασσά: Όχι μόνο γάμος αλλά και βάφτιση το καλοκαίρι

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφος του, Γεωργία Κρασσά, ετοιμάζουν τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση του γιου τους, Αχιλλέα-Κωνσταντίνου, που θα γίνουν στην Αττική.

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς», είχε δηλώσει ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης στη Real πριν από λίγους μήνες και... κράτησε τον λόγο του.

«Ο Ορφέας-Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα, και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κoρωπί της Αττική, έγραφε η γαμήλια αναγγελία που δημοσιεύτηκε πριν από δύο ημέρες. Το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το διπλό μυστήριο που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μαζί με τον θρησκευτικό γάμο του Ορφέα και της Γεωργίας, ο καρπός του ερωτά τους, ο μονάκριβος γιος τους, πρόκειται να βαφτιστεί και να πάρει το όνομα Αχιλλέας-Κωνσταντίνος. Οι τελετές θα πραγματοποιηθούν σε στενό κύκλο καλεσμένων.

Σύμφωνα με τη Real ο Ορφ. Αυγουστίδης αναζητούσε κέντρο δεξιώσεων και στην Κρήτη. Εκεί πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο τα γυρίσματα της σειράς «Σασμός», όπου συμπρωταγωνιστεί με την Κρητικιά μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, Με ρίζες, λοιπόν, από τη Μεγαλόνησο, αλλά και τη μητέρα του ηθοποιού να έχει χριστεί πρέσβειρα του Κρητικού Πολιτισμού από την Περιφέρεια Κρήτης υπάρχει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει και ένα δεύτερο γλέντι με άρωμα Κρήτης. Οικογενειακή ευτυχία Ο Ορφ. Αυγουστίδης και η Γ. Κρασσά είναι περίπου έξι χρόνια μαζί και έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Πριν από έναν χρόνο, στις 6 Απριλίου, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Οσο για το πλάνο ενός δεύτερου παιδιού; «Αυτό δεν οργανώνεται. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, ο καθένας έχει την άποψη του με το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να τα ξέρω όλα από τώρα, μου δημιουργεί φόβο και πλήξη», είχε ξεκαθαρίσει στην «R» ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved