Τα βλέμματα Τσιμτσιλή- Σοφού, το κρυφτούλι της Marlene Kaminsky & το full in love ζεύγος Σρόιτερ
Gossip Cam

Τα βλέμματα Τσιμτσιλή- Σοφού, το κρυφτούλι της Marlene Kaminsky & το full in love ζεύγος Σρόιτερ

Ερωτευμένα ζευγάρια συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.

Νυχτερινή έξοδος για ερωτευμένα ζευγάρια που είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί ο γάμος δε σκοτώνει, όπως θέλουν κάποιοι να πιστεύουν, τον έρωτα. Αντιθέτως θα λέγαμε. Ο γάμος τον δυναμώνει και τον κάνει ακόμη πιο δυνατό.

Και η απόδειξη έρχεται με τις φωτογραφίες. Ερωτευμένα βλέμματα, χάδια, αγκαλιές αλλά και κρυφτούλι από το φωτογραφικό φακό μας.

9002_IOANA_MPOYKI_ANTONIS_SROITER_1512023.jpg

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του, Ιώαννα, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο NOX. Οι ερωτικές φωνές του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή, παρέσυραν το παντρεμένο ζευγάρι σε αγκαλιές. Τα τρυφερά χάδια, τα φιλιά και τα ερωτικά βλέμματα δε σταμάτησαν λεπτό.

Ερωτικά βλέμματα όμως είδαμε και σε ένα ακόμη παντρεμένο ζευγάρι. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο στο θέατρο Άλσος, δε σταμάτησαν να είναι αγκαλιασμένοι, να ανταλλάσσουν ερωτικά βλέμματα και να σιγοτραγουδάει ο ένας στον άλλον.

2642_THEMIS_SOFOS_STAMATINA_TSIMTSILI_2812023.jpg

Μπορεί ο Τάσος Νούσιας και η Marlene Kaminsky να μην είναι παντρεμένοι, αλλά ζουν σαν παντρεμένοι όλα αυτά τα χρόνια. Ο ηθοποιός με τη Γερμανίδα σκηνοθέτιδα και συγγραφέα έχουν αποκτήσει μια κόρη. «Κάποια σπγμή θα παντρευτούμε. Έχουμε αφήσει και ένα πάρτι σε εκκρεμότητα. Κάποια στιγμή θα την κλείσουμε κι αυτή», είχε πει ο Τάσος Νούσιας στο περιοδικό OK, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έχουν αποφασίσει να παντρευτούν με τη Marlene!

2313_MARLEN_KAMINSKI_TASOS_NOYSIAS_1622023.JPG

H Marlene Kaminsky και ο Τάσος Νούσιας βρέθηκαν στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Η παρεξήγηση», στο θέατρο Τέχνης. Η σύντροφος του ηθοποιού μόλις αντιλήφθηκε το φωτογραφικό φακό έβαλε στο πρόσωπό της το εισιτήριο του θεάτρου με τον Τάσο Νούσια να γελάει με την αντίδρασή της.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο των ερωτευμένων ζευγαριών

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved