To φιλί Κοσιώνη-Μπακογιάννη, τα ψώνια του Αρναούτογλου & η εμφάνιση του Τεό Θεοδωρίδη μετά από καιρό
Gossip Cam

To φιλί Κοσιώνη-Μπακογιάννη, τα ψώνια του Αρναούτογλου & η εμφάνιση του Τεό Θεοδωρίδη μετά από καιρό

Η εβδομάδα που πέρασε είχε και αυτή κάτι από προσαρμογή για τους περισσότερους, ειδικά για τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης. 

Όπως για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που ενώ έχει επιστρέψει στα ερτζιανά και στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Λιανό, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, δεν έχει κάνει την επιστροφή του τηλεοπτικά.

Έτσι, είπε να κάνει κάποια τελευταία ψώνια πριν κάνει πρεμιέρα που έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Και βέβαια έπεται και συνέχεια για τον παρουσιαστή ο οποίος για ακόμα μία χρονιά θα είναι σε διπλό ρόλο αφού αναμένεται με ενδιαφέρον και η νέα σεζόν του βραδινού του σόου The 2Night Show.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε βόλτα του για ψώνια στο Golden Hall όπου εμφανίστηκε με βερμούδα και tshirt, στην πιο casual εκδοχή του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στην έναρξη του νέου ανακαινισμένου θεάτρου του Λυκαβηττού είδαμε τη Σία Κοσιώνη μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη. Ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς το θέατρο επαναλειτούργησε μετά από 15 χρόνια, και μάλιστα με τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην οποία τραγούδησαν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Μανώλης Μητσιάς και η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μάλιστα, όταν έφτασε η Σία Κοσιώνη στο θέατρο, ο σύζυγός της την υποδέχτηκε με ένα τρυφερό φιλί, παρ' όλο που γνώριζαν κι οι δύο ότι καραδοκούσαν φωτογραφικοί φακοί. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση ο άλλοτε Άδωνις των ντεφιλέ μόδας και γενικότερα του ελληνικού μόντελινγκ, Τεό Θεοδωρίδης. Ο γοητευτικός Τεό ο οποίος πλέον ασχολείται με επιχειρήσεις αλλά και με τα δίδυμα παιδιά του που έχει αποκτήσει με τη γνωστή φωτογράφο Αγνή Μάρα, εθεάθη να απολαμβάνει τη βόλτα του για ψώνια στο Golden Hall. Έχοντας πάντα στο πλευρό του τη γυναίκα του έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή του μαζί της, έχοντας μάλιστα κάνει αρκετά ψώνια σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ένδυσης και υπόδυσης. Δείτε το ζευγάρι παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved